Maximaliseer je data-opslag: de top 10 USB-sticks van dit moment

Er zijn veel verschillende USB-sticks op de markt en het is moeilijk om te weten welke je moet kopen. Dit artikel helpt je te beslissen welke USB-stick het beste bij je past door de verschillende soorten USB-sticks en hun voordelen uit te leggen. USB-sticks zijn nu verkrijgbaar in grotere opslagcapaciteiten en in vele andere vormen, maten, kleuren en stijlen. Ze zijn ook nog eens goedkoper dan vroeger!

Wat is een USB-stick?

Een USB-stick is een draagbaar opslagapparaat dat u kunt gebruiken om bestanden, afbeeldingen, video’s en meer op te slaan. De gegevens op de USB-stick zijn toegankelijk door deze op verschillende apparaten aan te sluiten, zoals computers of laptops. Een USB-stick heeft een connector die in de USB poort van de computer wordt gestoken. Het binnenste deel bevat een of meer flash-geheugenchips die verantwoordelijk zijn voor het opslaan van gegevens.

Levensduur van een USB-stick

USB-sticks zijn een van de meest gebruikte apparaten om gegevens op te slaan en over te dragen. Ze zijn klein van formaat, licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen. De levensduur van een USB-stick is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type geheugen, de kwaliteit van de USB-stick en het gebruik ervan.

usb-stick
Maximaliseer je data-opslag: de top 10 USB-sticks van dit moment

De levensduur van een USB-stick kan worden onderverdeeld in drie verschillende categorieën: kort, gemiddeld en lang.

 • Korte levensduur verwijst naar die USB-sticks met een levensduur van minder dan vijf jaar.
 • Gemiddelde levensduur verwijst naar degenen met een levensduur tussen vijf jaar en tien jaar.
 • Lange levensduur verwijst naar die met een levensduur van meer dan tien jaar.

Hoe kun je foto’s van je laptop naar een USB-stick overzetten?

Hieronder vindt u stapsgewijze instructies voor het overzetten van foto’s van laptop naar USB-stick:

1. Sluit de USB-stick aan op een USB-poort van de laptop.

2. Open Windows Verkenner en navigeer naar de map met de foto’s die u wilt overzetten.

3. Klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer “Kopiëren”.

4. Navigeer naar de andere map waarnaar u uw foto’s wilt overbrengen, klik met de rechtermuisknop in die map en selecteer “Plakken”.

5. Koppel de USB-stick los van uw laptop wanneer u klaar bent met het overzetten van uw bestanden door er met de rechtermuisknop op te klikken in Windows Verkenner, “Uitwerpen” te selecteren en vervolgens op “Ja” te klikken wanneer u wordt gevraagd om te bevestigen dat u de stick van uw systeem wilt verwijderen.

Beste USB-stick

We weten allemaal dat USB-sticks een essentieel onderdeel van ons leven zijn. Ze helpen ons gegevens op te slaan, gegevens over te dragen en gegevens te delen. Maar als consument is het niet altijd makkelijk om te beslissen welke USB-stick je moet kopen. We hebben hieronder een lijst opgesteld met de beste USB-sticks, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

3 best verkochte USB-sticks

SanDisk Ultra Dual Drive 3.1 Luxe 128GB

Bereid je voor met de SanDisk Ultra Dual Drive 3.1 Luxe 128GB! Deze snelle USB-flashdrive herbergt uw bestanden in een aluminium behuizing om ze te beschermen tegen schade. Met een leessnelheid tot 150 MB/s kunt u snel en veilig foto's, video's en andere bestanden openen en delen. En met de handige back-upfunctie weet je zeker dat je gegevens altijd veilig zijn. Koop vandaag nog de SanDisk Ultra Dual Drive 3.1 Luxe 128GB voor een krachtige opslagoplossing!

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€19,93)
bol.com (€28,45)
coolblue.be (€31,99)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:15
bannerImage 773922

SanDisk Extreme Pro Usb 3.2 SDF 128GB

Doe meer in minder tijd met de SanDisk Extreme Pro USB 3.2 SDF! Krijg de snelheid die u nodig hebt om grote bestanden en media snel over te zetten, met een schrijfsnelheid tot 380 megabytes per seconde en een leessnelheid van 420 megabytes per seconde. Houd uw gegevens veilig met SanDisk SecureAccess 128-bits AES-encryptie - zodat u gerust kunt zijn in de wetenschap dat uw bestanden beschermd zijn tegen online diefstal. En als u per ongeluk een van uw bestanden verwijdert, heeft RescuePro Deluxe Software ze binnen de kortste keren terug! Haal vandaag nog het meeste uit uw bestanden met SanDisk Extreme Pro USB 3.2 SDF!

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€39,90)
coolblue.be (€49,99)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:15

Philips USB flash drive Snow Edition 128GB

Zet uw gegevens snel over met Philips USB flash drive Snow Edition 128GB. Onze geavanceerde flashdrive is ontworpen om grote multimediabestanden in een mum van tijd over te zetten, terwijl u met de capaciteit van 128 GB eenvoudig meerdere bestanden kunt uitwisselen en delen. Bovendien laat het pulserende licht u weten wanneer het kopiëren bezig is en beschermt de dop de USB-aansluiting tegen stof en vuil. Bereid u voor op razendsnelle gegevensoverdracht met Philips USB flash drive Snow Edition 128GB.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€19,41)
bol.com (€21,50)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14

3 goedkoopste USB-sticks

Integral Neon – USB-stick – 16 GB

Houd uw gegevens veilig met Integral NEON Orange USB2.0 Flash Drive! Met een opslagcapaciteit van 16 GB is dit de perfecte manier om al uw belangrijke documenten, foto's, muziek en meer over te zetten, op te slaan en te beschermen. Het gestroomlijnde ontwerp is niet alleen modieus, maar ook duurzaam, waarbij de hoes tijdens gebruik stevig op de achterkant van de schijf past. Koop nu de jouwe voor een betrouwbare oplossing voor gegevensopslag die er net zo goed uitziet als hij presteert!

Verkrijgbaar bij

bol.com (€7,95)
amazon.nl (€9,41)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14

Philips USB Flash Drive FM64FD05B

Laat uw creativiteit de vrije loop en bescherm uw gegevens met de Philips USB Flash Drive FM64FD05B. Met zijn kleurrijke ontwerp, geïntegreerde beschermkap en gemakkelijk te openen verpakking is deze USB-stick van 64GB de perfecte manier om snel grote bestanden op te slaan en over te dragen. Profiteer van de automatische compressiefunctie om nog meer ruimte te besparen en uw waardevolle persoonlijke gegevens veilig te houden met de optie voor wachtwoordbeveiliging. Geniet van al het gemak van Philips USB Flash Drive FM64FD05B!

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€7,99)
bol.com (€9,99)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14

Sandisk Cruzer Ultra | 32GB | USB 3.0 A

De SanDisk Ultra 3.0 Flash Drive is een compacte USB-stick met een grote capaciteit van 32GB en een razendsnelle overdrachtssnelheid. Het formaat van deze stick maakt het ook mogelijk om hem gemakkelijk aan je sleutelhanger te bevestigen, waardoor je hem altijd bij de hand hebt. Deze stick ondersteunt USB 3.0 en is ook compatibel met USB 2.0 apparaten. Met zijn opslagcapaciteit van 32 GB kan de SanDisk Cruzer Ultra meer dan genoeg gegevens bevatten, zoals 665 foto's (van 3 MB) en 6 films (van 5 GB). De stick maakt gebruik van een USB 3.0 A-aansluiting en is uitgevoerd in zwart. Bovendien is deze USB-stick beveiligd met een wachtwoord, zodat je hem veilig kunt gebruiken. De stootvaste behuizing van deze stick beschermt hem tegen schade bij valpartijen en stoten.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€6,94)
bol.com (€9,39)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14

3 beste mini USB-sticks

Samsung FIT Plus USB-stick 128 GB

Met de krachtige USB-3.1-interface is de Fit Plus USB-stick een efficiënte manier om extra opslagruimte toe te voegen aan uw apparaten. Met capaciteiten tot 256 GB en een indrukwekkende leessnelheid van 400 MB/s, beperkt deze stick de gegevensoverdracht niet en helpt hij u snel ruimte vrij te maken. De slanke en draagbare vormgeving van de Fit Plus zorgt ervoor dat u altijd extra geheugen bij de hand heeft, zonder dat dit ten koste gaat van het design van uw apparaat. Dankzij het compacte formaat blijft de stick discreet verbonden met uw apparaat, zonder risico op losraken of stoten. Of u de Fit Plus nu gebruikt in uw laptop, smart TV of auto, u kunt erop vertrouwen dat uw waardevolle gegevens veilig zijn opgeslagen.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€20,99)
coolblue.be (€25,99)
bol.com (€28,00)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14

Sandisk Ultra Fit | 256GB

De SanDisk Ultra Fit is een compacte USB-stick met een opslagcapaciteit van 256 GB, wat gelijk staat aan maar liefst 5328 foto's (van 3 MB) en 48 films (van 5 GB). Deze stick maakt gebruik van een USB 2.0 A-aansluiting en is uitgevoerd in het zwart. Bovendien is deze USB-stick beveiligd met een wachtwoord, zodat je hem veilig kunt gebruiken en je gegevens beschermd zijn. Met zijn stootvaste behuizing is de SanDisk Ultra Fit bestand tegen valpartijen en stoten, waardoor hij langdurig meegaat. Of je nu wel of geen gebruik maakt van de wachtwoordbeveiliging, je kunt erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn opgeslagen op deze USB-stick.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€22,99)
bol.com (€26,99)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14
21U4QrOWQwL. SL500

Philips USB stick 2.0 64GB

De Philips Pico USB-flashdrive is een van de kleinste flashdrives die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Door zijn compacte formaat kan de flashdrive eenvoudig in de USB-poort van een laptop blijven zitten, zelfs tijdens het transport. Bovendien is deze flashdrive ideaal voor gebruik in auto-audiosystemen en smart TV's met een USB-aansluiting. De Philips FM64FD85B/00 heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en maakt gebruik van een USB Type-A aansluiting met USB 2.0-technologie.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€7,99)
bol.com (€12,95)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14

Beste USB-stick 1TB

bannerImage 860116

SanDisk Dual Drive Ultra 3.1 Luxe 1TB USB

De SanDisk Ultra Dual Drive Luxe 1TB is een handige 2-in-1 flashdrive die het gemakkelijk maakt om bestanden over te brengen tussen verschillende apparaten. Het heeft zowel een USB Type-C als een traditionele Type-A-connector die omkeerbaar zijn. Hierdoor kun je naadloos inhoud overbrengen tussen smartphones, tablets, Macs met USB Type-C poorten en computers met USB Type-A-poorten. Het kan ook helpen om ruimte vrij te maken op je smartphone met USB Type-C-connector, zodat je meer foto’s kunt opslaan. Met de SanDisk Memory Zone-app kun je automatisch back-ups maken van je foto's. De flashdrive heeft een hoge prestatie USB 3.1 Gen 1 drive met leessnelheden van 150 MB/s, waarmee je snel bestanden kunt overbrengen naar je computer. De connectors worden beschermd door het tweeledige draaibare ontwerp en het sleutelringgat maakt het mogelijk om de flashdrive mee te nemen wanneer je op pad gaat.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€149,00)
amazon.nl (€174,56)
coolblue.be (€179,00)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14

Hoeveel foto’s, muziek en bestanden kun je op een USB-stick plaatsen?

Het aantal foto’s dat u op een bepaalde capaciteit van een USB-stick kunt opslaan, is afhankelijk van de bestandsgrootte en de kwaliteit van de afbeeldingen. Over het algemeen kunt u meer foto’s opslaan met een lagere resolutie en kleinere bestandsgrootte omdat ze minder ruimte innemen.

Het aantal documenten dat u op een USB kunt zetten, is afhankelijk van de grootte en ook van het bestandstype. U kunt bijvoorbeeld meer PDF-bestanden opslaan dan Word-bestanden omdat PDF’s kleiner zijn.

Op een USB-stick kan veel data worden opgeslagen, maar hoeveel muziek kun je er op zetten?

Dit is een vraag die veel mensen zichzelf hebben gesteld. Het antwoord op deze vraag hangt af van de grootte van de USB-stick. Als u bijvoorbeeld een USB-stick van 32 GB gebruikt, kunt u er ongeveer 8000 muziek bestanden op kwijt.

Hoeveel betaal je voor een goede USB stick?

De prijs van een USB-stick varieert afhankelijk van de grootte en de kwaliteit. Een USB-stick van 256 GB kost bijvoorbeeld meer dan een USB-stick van 128 GB. U kunt een USB-stick kopen vanaf € 7 en zo hoog als € 700. Gemiddeld genomen heb je voor € 25 al een goede USB stick met 128 GB aan opslagruimte.

Beste merk voor een USB stick

De beste merken voor USB-sticks zijn typisch Kingston, Sandisk ,Samsung en Transcend. Deze merken bieden een reeks verschillende opslagformaten en prijzen. De SanDisk Cruzer is bijvoorbeeld een betaalbare optie die verkrijgbaar is in de formaten 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB en 512GB. De SanDisk USB Extreme PRO SFD is een duurdere optie met 1TB opslagruimte.

Kan een USB stick stuk gaan?

Er zijn veel manieren waarop een USB-stick kan breken, bijvoorbeeld door hem op een harde ondergrond te laten vallen, door iets zwaars te verpletteren, nat te worden, enz. Wanneer hij breekt als gevolg van fysieke schade, wordt hij meestal onbruikbaar omdat de interne componenten beschadigd raken.

usb-stick-herstellen
Maximaliseer je data-opslag: de top 10 USB-sticks van dit moment

Een USB-stick kan ook kapot gaan als hij wordt blootgesteld aan extreme hitte, maar ook door een stroomstoot of door een stroomstoring.

USB-sticks werken zoals elk ander gegevensopslagapparaat; ze slijten na verloop van tijd door de geheugenchips die erin zitten. Dit kan leiden tot plotseling gegevensverlies.

Kun je een USB stick herstellen?

Het eerste dat mensen moeten doen als hun USB-stick niet werkt, is proberen het apparaat te resetten door de stroombron te verwijderen en opnieuw aan te sluiten. Als dit niet werkt, is er mogelijk iets mis met de hardware en heeft u mogelijk een vervanging voor uw apparaat nodig.

Sommige USB-sticks kunnen door een probleem niet meer worden gelezen. Soms kun je het probleem eenvoudig oplossen met herstelsoftware.

Hieronder volgen enkele van de beste gratis software voor gegevensherstel voor USB-drives:

EaseUS DATA Recovery

Stellar Data Recovery

Welke USB stick is sneller?

De USB-interface is in de loop der jaren bijgewerkt om hogere gegevensoverdrachtssnelheden mogelijk te maken. Er zijn vier soorten USB-sticks beschikbaar: de USB 1.1 (tot 12 Mb/s), USB 2.0 (tot 480 Mb/s), USB 3.0 (tot 5 Gb/s) en de USB 3.1 (tot 10 Gb/s).

De  USB 3.1 is sneller dan zijn voorganger, wat het aantrekkelijker maakt om bestanden zo snel mogelijk over te zetten.

Kun je een USB-stick aansluiten op een smartphone?

U kunt een USB-stick in uw smartphone steken en gegevens tussen de twee apparaten uitwisselen, maar u moet er echter voor zorgen dat uw telefoon deze functie ondersteunt. In sommige gevallen heb je hiervoor een speciale kabel nodig.

Bereid je voor met de SanDisk Ultra Dual Drive 3.1 Luxe 128GB! Deze snelle USB-flashdrive herbergt uw bestanden in een aluminium behuizing om ze te beschermen tegen schade. Met een leessnelheid tot 150 MB/s kunt u snel en veilig foto's, video's en andere bestanden openen en delen. En met de handige back-upfunctie weet je zeker dat je gegevens altijd veilig zijn. Koop vandaag nog de SanDisk Ultra Dual Drive 3.1 Luxe 128GB voor een krachtige opslagoplossing!

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€19,93)
bol.com (€28,45)
coolblue.be (€31,99)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:15
Doe meer in minder tijd met de SanDisk Extreme Pro USB 3.2 SDF! Krijg de snelheid die u nodig hebt om grote bestanden en media snel over te zetten, met een schrijfsnelheid tot 380 megabytes per seconde en een leessnelheid van 420 megabytes per seconde. Houd uw gegevens veilig met SanDisk SecureAccess 128-bits AES-encryptie - zodat u gerust kunt zijn in de wetenschap dat uw bestanden beschermd zijn tegen online diefstal. En als u per ongeluk een van uw bestanden verwijdert, heeft RescuePro Deluxe Software ze binnen de kortste keren terug! Haal vandaag nog het meeste uit uw bestanden met SanDisk Extreme Pro USB 3.2 SDF!

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€39,90)
coolblue.be (€49,99)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:15
Zet uw gegevens snel over met Philips USB flash drive Snow Edition 128GB. Onze geavanceerde flashdrive is ontworpen om grote multimediabestanden in een mum van tijd over te zetten, terwijl u met de capaciteit van 128 GB eenvoudig meerdere bestanden kunt uitwisselen en delen. Bovendien laat het pulserende licht u weten wanneer het kopiëren bezig is en beschermt de dop de USB-aansluiting tegen stof en vuil. Bereid u voor op razendsnelle gegevensoverdracht met Philips USB flash drive Snow Edition 128GB.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€19,41)
bol.com (€21,50)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14
Houd uw gegevens veilig met Integral NEON Orange USB2.0 Flash Drive! Met een opslagcapaciteit van 16 GB is dit de perfecte manier om al uw belangrijke documenten, foto's, muziek en meer over te zetten, op te slaan en te beschermen. Het gestroomlijnde ontwerp is niet alleen modieus, maar ook duurzaam, waarbij de hoes tijdens gebruik stevig op de achterkant van de schijf past. Koop nu de jouwe voor een betrouwbare oplossing voor gegevensopslag die er net zo goed uitziet als hij presteert!

Verkrijgbaar bij

bol.com (€7,95)
amazon.nl (€9,41)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14
Laat uw creativiteit de vrije loop en bescherm uw gegevens met de Philips USB Flash Drive FM64FD05B. Met zijn kleurrijke ontwerp, geïntegreerde beschermkap en gemakkelijk te openen verpakking is deze USB-stick van 64GB de perfecte manier om snel grote bestanden op te slaan en over te dragen. Profiteer van de automatische compressiefunctie om nog meer ruimte te besparen en uw waardevolle persoonlijke gegevens veilig te houden met de optie voor wachtwoordbeveiliging. Geniet van al het gemak van Philips USB Flash Drive FM64FD05B!

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€7,99)
bol.com (€9,99)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14
De SanDisk Ultra 3.0 Flash Drive is een compacte USB-stick met een grote capaciteit van 32GB en een razendsnelle overdrachtssnelheid. Het formaat van deze stick maakt het ook mogelijk om hem gemakkelijk aan je sleutelhanger te bevestigen, waardoor je hem altijd bij de hand hebt. Deze stick ondersteunt USB 3.0 en is ook compatibel met USB 2.0 apparaten. Met zijn opslagcapaciteit van 32 GB kan de SanDisk Cruzer Ultra meer dan genoeg gegevens bevatten, zoals 665 foto's (van 3 MB) en 6 films (van 5 GB). De stick maakt gebruik van een USB 3.0 A-aansluiting en is uitgevoerd in zwart. Bovendien is deze USB-stick beveiligd met een wachtwoord, zodat je hem veilig kunt gebruiken. De stootvaste behuizing van deze stick beschermt hem tegen schade bij valpartijen en stoten.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€6,94)
bol.com (€9,39)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14
Met de krachtige USB-3.1-interface is de Fit Plus USB-stick een efficiënte manier om extra opslagruimte toe te voegen aan uw apparaten. Met capaciteiten tot 256 GB en een indrukwekkende leessnelheid van 400 MB/s, beperkt deze stick de gegevensoverdracht niet en helpt hij u snel ruimte vrij te maken. De slanke en draagbare vormgeving van de Fit Plus zorgt ervoor dat u altijd extra geheugen bij de hand heeft, zonder dat dit ten koste gaat van het design van uw apparaat. Dankzij het compacte formaat blijft de stick discreet verbonden met uw apparaat, zonder risico op losraken of stoten. Of u de Fit Plus nu gebruikt in uw laptop, smart TV of auto, u kunt erop vertrouwen dat uw waardevolle gegevens veilig zijn opgeslagen.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€20,99)
coolblue.be (€25,99)
bol.com (€28,00)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14
De SanDisk Ultra Fit is een compacte USB-stick met een opslagcapaciteit van 256 GB, wat gelijk staat aan maar liefst 5328 foto's (van 3 MB) en 48 films (van 5 GB). Deze stick maakt gebruik van een USB 2.0 A-aansluiting en is uitgevoerd in het zwart. Bovendien is deze USB-stick beveiligd met een wachtwoord, zodat je hem veilig kunt gebruiken en je gegevens beschermd zijn. Met zijn stootvaste behuizing is de SanDisk Ultra Fit bestand tegen valpartijen en stoten, waardoor hij langdurig meegaat. Of je nu wel of geen gebruik maakt van de wachtwoordbeveiliging, je kunt erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn opgeslagen op deze USB-stick.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€22,99)
bol.com (€26,99)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14
De Philips Pico USB-flashdrive is een van de kleinste flashdrives die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Door zijn compacte formaat kan de flashdrive eenvoudig in de USB-poort van een laptop blijven zitten, zelfs tijdens het transport. Bovendien is deze flashdrive ideaal voor gebruik in auto-audiosystemen en smart TV's met een USB-aansluiting. De Philips FM64FD85B/00 heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en maakt gebruik van een USB Type-A aansluiting met USB 2.0-technologie.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€7,99)
bol.com (€12,95)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14
De SanDisk Ultra Dual Drive Luxe 1TB is een handige 2-in-1 flashdrive die het gemakkelijk maakt om bestanden over te brengen tussen verschillende apparaten. Het heeft zowel een USB Type-C als een traditionele Type-A-connector die omkeerbaar zijn. Hierdoor kun je naadloos inhoud overbrengen tussen smartphones, tablets, Macs met USB Type-C poorten en computers met USB Type-A-poorten. Het kan ook helpen om ruimte vrij te maken op je smartphone met USB Type-C-connector, zodat je meer foto’s kunt opslaan. Met de SanDisk Memory Zone-app kun je automatisch back-ups maken van je foto's. De flashdrive heeft een hoge prestatie USB 3.1 Gen 1 drive met leessnelheden van 150 MB/s, waarmee je snel bestanden kunt overbrengen naar je computer. De connectors worden beschermd door het tweeledige draaibare ontwerp en het sleutelringgat maakt het mogelijk om de flashdrive mee te nemen wanneer je op pad gaat.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€149,00)
amazon.nl (€174,56)
coolblue.be (€179,00)
laatst bijgewerkt: 30 maart 2023 - 01:14

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   logo beste 10

   Bezoek ook de beste keuze

   Beste 10
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Index