10 Beste hoofdlampen

Hoofdlampen worden vaak gebruikt door mensen die hun handen nodig hebben om te werken, zoals monteurs en timmerlieden. Ze worden ook vaak gebruikt door kampeerders en wandelaars om verlichting te zien tijdens het wandelen in het donker.

Een hoofdlamp is een gemakkelijke manier om uw pad te verlichten en om je weg terug naar het kamp te vinden als het donker wordt. Het kan op veel verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van de situatie en waarvoor je het nodig hebt. Hoofdlampen zijn een essentieel onderdeel van de uitrusting voor iedereen die tijd buitenshuis doorbrengt.

Welke hoofdlamp is goed?

Een hoofdlamp moet drie basisfuncties hebben: schakelaar voor aan/uit-functionaliteit, verstelbare bandjes die op elk hoofd passen en een verstelbare straal zodat je hem kunt schijnen waar je maar wilt. Hoofdlampen worden meestal gevoed door een of twee AA-batterijen en kunnen ook worden gevoed door oplaadbare batterijen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, waarbij duurdere modellen krachtiger en helderder zijn.

Als je een hoofdlamp zoekt voor het kamperen, dan heb je een hoofdlamp met meer lumen nodig om je omgeving beter te verlichten. Zoekt u een hoofdlamp om ’s nachts te gebruiken tijdens het hardlopen, dan is minder lumen geschikter omdat het andere mensen op de weg niet verblindt.

Om op de juiste manier een hoofdlamp te selecteren, moet u met veel factoren rekening houden. Goed om te weten hoeveel lumen een hoofdlamp heeft, evenals het gewicht, de batterijduur en de helderheid.

hoofdlamp
10 Beste hoofdlampen

Soorten hoofdlampen?

De hoofdlamp met één licht wordt vaak gebruikt door wandelaars, backpackers, kampeerders en meer voor handsfree verlichting.

De multi-light hoofdlamp wordt vaak gebruikt door bouwvakkers, elektriciens en meer voor handsfree licht en verlichting in donkere ruimtes.

Hoeveel lumen voor een hoofdlamp?

In dit gedeelte wordt besproken hoeveel lumen een hoofdlamp moet hebben. Het is belangrijk dat je weet hoeveel lumen je hoofdlamp heeft voordat je er een koopt. Hoe meer lumen, hoe helderder uw licht zal zijn en hoe verder het zal reiken. Het aantal lumen voor een hoofdlamp kan variëren van 10 lumen tot 2000 lumen. Voor de meeste mensen is 100-200 lumen meer dan genoeg voor algemeen gebruik. Hoofdlampen van 1800 lumen kunnen een bereik hebben van ongeveer 500 meter.

Accu van een hoofdlamp

Als een hoofdlamp een hoog batterijvermogen heeft kan deze in allerlei situaties voor het nodige licht zorgen. Hoofdlampen worden gevoed door batterijen, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en vormen om te passen bij de maat en vorm van de hoofdlamp. Sommige zijn wegwerpbatterijen die maar een paar uur meegaan waarna deze moeten worden vervangen door nieuwe, terwijl andere oplaadbare batterijen gebruiken die veel langer meegaan dan wegwerpbatterijen.

De beste oplaadbare hoofdlampen hebben een batterijduur van minimaal 7 uur en zijn licht van gewicht. De beste kunnen in slechts 2 uur worden opgeladen, wat veel beter is dan de 8-12 uur die nodig is voor sommige van de slechtste modellen.

De beste 10 hoofdlampen

Hoofdlampen hebben verschillende kenmerken en prijzen. De duurste hebben meestal de beste eigenschappen en een langere batterijduur. We hebben hieronder een lijstje opgesteld met de tien beste hoofdlampen, zodoende u de perfecte hoofdlamp kunt vinden voor uw behoeften.

1 ledlenser h72 led hoofdlamp 250 lumen zwart

LEDlenser – H7.2 LED Hoofdlamp

Standaard meegeleverd

H7.2 hoofdlamp
Hoofdband (wasbaar)
Karabijnhaak
4x AAA-batterijen
Gebruiksaanwijzing

Bijzondere kenmerken

Het Advanced Focus System zorgt voor een naadloze overgang van homogeen, rond dimlicht naar een scherp en sterk geconcentreerd, gebundeld langeafstandslicht. Professionals willen snel kunnen schakelen tussen verschillende lichtsterktes. In een fractie van een seconde maakt de met één hand te bedienen Dynamic Switch dit mogelijk.

Specificaties

LED configuratie: 1 x Cree LED
Lichtstroom: 250 lm
Reikwijdte: 160 m
Brandtijd: 30 u
Lichtstroom boost: 250 lm
Reikwijdte boost: 160 m
Brandtijd boost: 5 u
Lichtstroom high: 200 lm
Reikwijdte high: 140 m
Brandtijd high: 8 u
Lichtstroom low: 20 lm
Reikwijdte low: 50 m
Brandtijd low: 30 u
Batterijen: 4 x AAA
Alternatief batterijen: Ni-MH / Li-ion
Energietank: 7,2 Wh
Lichtprogramma’s: 3
Lichtfuncties: 5
Schakelaar: front schakelaar
Type schakelaar: dynamisch
Waterdicht: IPX-4
Diameter kop: 34,9 mm
Gewicht: 165 g

Toevoegen aan vergelijken
10
2 magicshine moh 35 hoofdlamp 1000 lumen usb oplaadbaar witrood licht

Magicshine MOH 35 – Hoofdlamp 1000 Lumen

Dit is het nieuwste model van het Amerikaanse high-end merk Magicshine.
De MOH 35-hoofdlamp voldoet aan alle eisen van de buitensporter: licht, robuust, performant en lange autonomie.
Dat maakt dat deze hoofdlamp uw vertrouwde nachtavontuurcompagnon is.
Ideaal voor trailrunning, skiën, wandelen, kamperen, fietsen en bijna alle buitenactiviteiten.
Specificaties:
– slechts 107 gr
– 1000 Lumen reële output
– lichtbundel reikt tot 120 m
– Bundel intensiteit 3600 CD
– lamp 60° verstelbaar
– USB-C Opladen en ontladen
– 21700 accu die ook als powerbank fungeert
– maximale autonomie op laagste stand: 240u
– Robuuste IPX6 waterdichtheid
– Meerkleurige verlichtingsoptie: wit ( verschillende intensiteiten) en rood licht (SOS functie – leesfunctie)
– afmetingen: 53.8 x 32 x 40 mm
– 2 jaar garantie
Toevoegen aan vergelijken
10
3 petzl pixa 3 robuuste en waterdichte hoofdlamp 1

Petzl Pixa 3 robuuste en waterdichte hoofdlamp

Petzl Pixa 3, Deze robuuste, waterdichte en explosie-vrije hoofdlamp met brede, gecombineerde en geconcentreerde lichtbundel is speciaal ontworpen voor werkzaamheden die binnen handbereik plaats vinden, voor verplaatsingen én om ver mee te kunnen zien.Inclusief plaatje voor bevestiging op een helmBrede lichtbundel voor werken binnen handbereik, brede en homogene lichtbundel (20 meter gedurende 12 uur, 30 Lumen)Gecombineerde lichtbundel met een gefocusseerde component boven in de lichtbundel om zich moeiteloos in het donker te kunnen verplaatsen (50 meter gedurende 6 uur, 60 Lumen)Sterk geconcentreerde lichtbundel voor verreikende verlichting (80 meter gedurende 3 uur, 100 Lumen)Constante verlichting die niet verminderd gedurende bovenstaande autonomie om verlichtingsprestaties te garanderenVoorzien van een reserve verlichting wanneer de batterijen bijna opgebruikt zijn (20 Lumen gedurende 10 uur)Voorzien van een handige draaiknop die tevens met handschoenen is te bedienenUitstekende weerstand tegen hoogtevallen (twee meter), schokken en verplettering (80kg)Voorzien van een opbergpositie; de lamp kan 180 graden worden gedraaid zodat het raampje/glas wordt beschermd en ongewild aanschakelen te voorkomenVoorzien van een comfortabele en regelbare hoofdband die eenvoudig verwijderd kan worden om bijvoorbeeld te wassenVerklikker voor het batterijniveau met een herhaalde lichtflashWaterdicht op -1 m gedurende 30 minuten (IP 76), hoeft niet te worden gereinigd na onderdompelingBestand tegen chemische productenInclusief 2 AA/LR6 batterijenGeschikte batterijen: alkalinebatterijen, herlaadbare Ni-MH en Ni-Cd batterijen of lithiumbatterijen. Deze laatst genoemde batterijen verdubbelen de autonomie en garanderen dezelfde verlichtingsprestatiesATEX: CE0080, Ex II 3 GD, Ex nAnL IIB T4ANSI/NEMA FL 1Certificeringen enkel gegarandeerd met alkalinebatterijenMeer informatie omtrent dit product vindt u terug onder Downloads.*Korting is enkel geldig voor eindgebruikers en niet geldig i.c.m. bestaande inkoopvoorwaarden.Aanbieding is geldig t/m 31-10-2018.
Toevoegen aan vergelijken
10
4 petzl tikka hoofdlamp zwart 300 lumen 1

Petzl Tikka Hoofdlamp – 300 lumen

De Petzl Tikka is een hoofdlamp met een brede lichtbundel en 3 verschillende lichtstanden. De Tikka hoofdlamp is met zijn lange brandtijd zeer geschikt voor buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen en reizen. Daarnaast is de Tikka voorzien van een Glow in the dark ring die door zijn eigen licht “opgeladen” wordt. Hierdoor is de lamp in het donker goed te lokaliseren in het donker. De economische stand zorgt voor een goede verlichting binnen handbereik. Rood-licht functie voor dichtbij en Rood knipperend dat op een afstand van 700 meter te zien is.


HYBRID-concept


Dankzij het HYBRID-ontwerp kunnen de nieuwe compacte hoofdlampen van Petzl zowel gebruikt worden met de CORE-oplaadbare batterij of met 3 AAA / LR03-batterijen. Een praktische en flexibele oplossing waarmee de gebruiker kan profiteren van elk van deze energiebronnen, afhankelijk van het gebruik. De CORE oplaadbare batterij wordt aangeraden voor frequent tot intensief gebruik. Daar waar de AAA / LR 03-batterijen geadviseerd worden voor minder frequet of incidenteel gebruik.


Drie modi • Movement modus: brede bundel met verminderde felheid, vermijdt het verblinden van anderen in een groepsituatie en zorgt voor een lange brandtijd.

 • Proximity modus: brede, comfortabele bundel voor close-range visie.

 • Distance modus: Voor het maximale bereik


Aanvullende informatie • Lichtopbrengst: 300 lumen

 • Maximale brandduur: 120 uur

 • Batterijen: 3x AAA/LR03

 • Batterijen meegeleverd: Ja

 • Gewicht incl. batterijen: 82 gram

 • Waterdichtheid: IP-X4 (plensdicht, 10l/min)
Meer informatie over dit product vindt u terug onder “Downloads”


Plus- en minpunten

 • Is voorzien van een glow in the dark ring die door de eigen lichtbron word opgeladen

 • Voorzien van een rood licht functie voor dichtbij en knipperend dat te zien is op 700 meter voor noodsituaties

 • Heeft geen gerichte lichtbundel functie

Toevoegen aan vergelijken
10
5 molisan led hoofdlamp 230 te bedienen met bewegingssensor oplaadbaar usb

Molisan LED Hoofdlamp 230°

Molisan LED hoofdlamp
Wereldwijd de breedste LED hoofdlamp welke 230° verlichting biedt in 5 verschillende standen.
230° Wijde hoek LED verlichting
Bewegingssensor voor handsfree bediening
Maximale output van 350 Lumens
Controle over de helderheid van de verlichting
Anti-bewegings controle
Verstelbare hoofdband
Oplaadbaar via USB Type C
Gebruik van 2.5 uur op de hoge stand, 8 uur op de lage stand
IPX4 Waterproof
Handig opbergzakje

De ultime alles in één hoofdlamp
De Molisan LED Hoofdlamp is perfect geschikt voor allerlei verschillende activiteiten zoals hobbyen, constructiewerkzaamheden, thuis reparaties, hardlopen, fietsen, etc. Blijf gefocust op het werk, niet op de verlichting.
De wijde hoek van de ledverlichting biedt meer dan het oog kan zien, waardoor er geen donkere hoeken in je zichtsveld bevinden. Het veelzijdige ontwerp zorgt ervoor dat de hoofdlamp perfect is voor buitenactiviteiten evenals werkzaamheden op donkeren plekken binnenshuis of op het werk.

Toevoegen aan vergelijken
9.8
6 solstedt led hoofdlamp usb oplaadbaar bewegingssensor 200m bereik 5

Solstedt LED Hoofdlamp

Goed zien en gezien worden bij al je buitenactiviteiten, dat is regel 1 voor je veiligheid. Met de SOLSTEDT sensor hoofdlamp heb je altijd licht in het donker, je ziet obstakels op tijd en je bent veilig zichtbaar voor andere weggebruikers. De heldere hoofdbandlamp met spotlight is onmisbaar bij activiteiten waarbij je twee handen vrij wilt hebben, zoals klimsport, kamperen, nachtvissen en reparaties uitvoeren.

Comfortabel
De SOLSTEDT sensor hoofdlamp is licht om te dragen, rekbaar en precies op maat te stellen, zodat je hem nauwelijks voelt. Bij ingeschakelde sensor kan je met een handbeweging de ledlamp aan en uit zetten.

230 graden zicht
De brede ledlamp geeft rondom licht waardoor je meters om je heen alles ziet, maar ook zelf goed gezien wordt. Je schakelt tussen twee lichtsterktes door de aan/uit knop na elkaar in te drukken.

Helder Spotlight
De witte lamp aan de zijkant verlicht dat waar je hoofd en ogen op gericht zijn. Net als de brede ledlamp heeft deze ledlamp ook een sterke en zwakke lichtstand, waarvoor je 3 respectievelijk 4 keer de knop moet indrukken.

Knipperfunctie; optimale zichtbaarheid en SOS
Het aan en uit flitsen van de beide lampen zorgt voor optimale zichtbaarheid, bijvoorbeeld in geval van nood. Zet deze SOS-signaalfunctie aan door de aan/uitknop langer in te drukken.

Solide materiaal
Hij kan tegen een stootje: met de hoofdband van stevig rubber en siliconen lampafdekking is de SOLSTEDT hoofdlamp shockproof en waterproof.

Veel toepassingen
De SOLSTEDT sensor hoofdlamp zorgt voor veiligheid en gemak bij al jouw buitenactiviteiten en is handig bij sporten -zoals hardlopen en fietsen-, kamperen, onderzoek in grotten en onverlichte gebouwen, maar ook bij klussen, lezen, reparaties of noodgevallen in de avond of vroege ochtend. Werkelijk overal is deze krachtige hoofdlamp je nuttige en robuuste metgezel.
Voordelen van de SOLSTEDT Hoofdlamp:
✅ Optimaal zicht EN zichtbaar in het donker
✅ 2 zeer zuinige LEDlampen, 5 lichtstanden
✅ Lichtgewicht en rekbaar materiaal
✅ Multi toepasbaar
✅ Verstelbaar op iedere maat
✅ Makkelijk te bedienen – 1 knop voor 5 standen
✅ USB oplaadbaar
✅ 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Specificaties:
· Merk: Solstedt
· Inhoud verpakking: hoofdband+ USB kabel
· Kleur: zwart
· Maat: one size fits all
· Materiaal: rubber en silicone
· Lampen: 1*COB+1*XPE, 350 lumen
· Batterijduur: 2,5 – 8 uur
· Opladen: 2,5 uur
Verlicht al je activiteiten optimaal met de innovatieve SOLSTEDT Hoofdlamp.

Toevoegen aan vergelijken
9.9
7 petzl actik core grijs hoofdlamp 600 lumen 1

Petzl Actik Core – Grijs – Hoofdlamp – 600 lumen

De Actik Core van Petzl is de hoofdlamp met maar liefst 600 lumen lichtopbrengst en voorzien van een extra rode LED. Deze hoofdlamp heeft drie verschillende standen voor de meest uiteenlopende toepassingen. De rode LED zorgt ervoor dat je de nachtvisie behoudt in het donker. Deze hoofdlamp is ideaal voor alpineren, hardlopen, wandelen en voor het verlichten van je pad bij lange trekkingstochten. De Petzl Actik Core wordt geleverd inclusief de handige Accu Core oplaadbare batterij die via USB opgeladen kan worden.

Het verschil tussen de Petzl Actik en Petzl Actik Core is de accu. Bij de Petzl Actik Core wordt de oplaadbare accu standaard meegeleverd. De accu zorgt ervoor dat de hoofdlamp langer mee gaat dan standaard AAA batterijen en voor meer lichtopbrengst.

Verschillende lichtstanden

De Petzl Actik Core heeft drie verschillende modi: MAX brandtijd, licht voor bij het lezen in de tent op korte afstand. Max Power voor het belichten van de maximale afstand en Standaard stand voor standaard gebruik van de hoofdlamp. Daarnaast heeft het twee soorten bundels, gefocust voor maximale afstand en een wijde bundel voor het beste zicht om je heen. De rode led zorgt voor het behoudt van de nachtvisie. Verder is de hoofdlamp uitgerust met een reflectieve hoofdband om gezien te kunnen worden in het donker.

HYBRID-concept

Dankzij het HYBRID-concept kunnen de nieuwe compacte hoofdlampen van Petzl zowel gebruikt worden met de CORE-oplaadbare batterij of met 3 AAA / LR03-batterijen. Een praktische en flexibele oplossing waarmee de gebruiker kan profiteren van elk van deze energiebronnen, afhankelijk van het gebruik. De CORE oplaadbare batterij wordt aangeraden voor frequent tot intensief gebruik. Daar waar de AAA / LR 03-batterijen geadviseerd worden voor minder frequet of incidenteel gebruik.

Lichtstanden:

 • MAX brandtijd (7 lumen / 100 uur)
 • Standaard brandtijd (100 lumen / 10 uur)
 • MAX Power (600 lumen / 2 uur)

Eigenschappen:

 • Lichtopbrengst: 600 lumen
 • Bereik: 115 m
 • Maximale brandduur: 100 uur
 • Batterij: 1250 mAh Core Rechargeable battery
 • Accu meegeleverd: Ja en tevens compatibel met 3x AAA batterijen zonder adapter
 • Gewicht incl. batterijen: 88 gram
 • Waterdichtheid: IP-X4 (plensdicht, 10l/min)
Toevoegen aan vergelijken
10
8 ultrakrachtige militaire hoofdlamp 18000 lumen met 8 led koplampen 800

Ultrakrachtige Militaire Hoofdlamp 18000 Lumen

Deze professionele militaire hoofdlamp met 8 ultrakrachtige LED-koplampen is USB oplaadbaar, waterdicht, compact met verstelbare hoofdband. De set wordt geleverd inclusief USB-oplader, twee krachtige oplaadbare batterijen en is dus meteen klaar voor gebruik. Dit nieuwe 2022 model hoofdlamp is uitermate geschikt voor veel outdoor action activiteiten als: hardlopen, fietsen, kamperen en vissen. Bestel hem nu meteen en profiteer van de uitstekende service!

SUPER VEL & 8 VERSCHILLENDE MODUS

De hoofdlamp beschikt over 8 LED-lampen (maximaal 18000 lumen), een roodveiligheidslicht (3100 lumen) en een bereik tot wel 500 meter. Ook heeft de lamp 8 verschillende modus die bediend kunnen worden met twee knoppen, voor ver en dichtbij, van fel tot gedimd licht en een rood veiligheidslicht in geval van noodsituaties. De lamp is 90 graden kantelbaar, handig om te schijnrichting aan te passen.

OPLAADBAAR EN 8 TOT 10 UUR LANGE BRANDUUR

Deze militaire hoofdlamp wordt geleverd met twee oplaadbare batterijen (2600mAh) en een USB-kabel. De batterijen gaan minimaal 8 tot 10 uur mee na het opladen (afhankelijk van het gebruik en schijnstand). Op de battery pack zit een indicator licht, rood licht staat voor niet volledig opgeladen, groen licht betekend volledig opgeladen.

WATER- EN STOFDICHT

De hoofdlamp en de battery pack hebben een IPX4 certificaat, en zijn daarmee volledig water- en stofdicht. Ook het batterijencompartiment en de schakelaars zijn voorzien van een extra waterdichte seal. De lamp kan dus in alle weersomstandigheden gebruikt worden, zoals in regen en sneeuw.

MULTIFUNCTIONEEL

Deze militaire hooflamp heeft een multifunctioneel en handsfree design, en is ook 90 graden kantelbaar, om de schijnrichting mee aan te passen. Hierdoor wordt uw omgeving goed belicht, handig voor wandelingen, fietsen, vissen, zeilen, kamperen maar ook voor tijdens het klussen.

VEILIG EN MILIEUVRIENDELIJK

De lamp is gecertificeerd voor de verkoop op de Europese markt, beschikt over alle benodigde CE-certificaten en is daarom vooral populair bij professionals.

TWEE JAAR GARANTIE EN GRATIS REPARATIE EN/OF VERVANGING

BeyondExpectations zorgt voor kostenloze reparatie en/of vervanging van defecte lampen en wij sturen desgewenst gratis batterijen of andere gewenste onderdelen na. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij gaan en staan voor 100% klanttevredenheid

VOORDELEN

 • Krachtige lichtsterkte (13000 lumen)
 • 500 meter bereik
 • Verstelbare hoofdband
 • Water- en stofdicht
 • USB-oplaadkabel en batterijen inbegrepen
 • Rood waarschuwingslicht
 • Zachte kussentjes voor extra draagcomfort

SPECIFICATIES

 • Gewicht: 273 gram
 • IP4X Waterproof
 • Omtrek verstelbare hoofdband: 58 cm
 • Bereik: 500 meter
 • Felheid: 13000 lumen
 • 2x 2600 mAh batterijen
 • CE-certificaat

Belangrijk tijdens gebruik

 • Niet recht in de lichtbron kijken
 • Niet ‘s nachts aan de lader laten liggen
 • Voor het eerste gebruik, minstens 6 uur aan de lader laten liggen
 • Niet de hele nacht aan de oplader laten liggen en op een koele plaats bewaren. Verwijder de batterijen wanneer u de lamp niet gebruikt.
Toevoegen aan vergelijken
9.6
9 transnect hoofdlamp led oplaadbaar met bewegingsdetectie 150 lumen

Transnect – Hoofdlamp LED Oplaadbaar met Bewegingsdetectie

Lichtgewicht , met oplaadbare batterijen en een bewegingsgevoelige schakelaar , de Transnect – Hoofdlamp LED Oplaadbaar is de perfecte keuze voor u! Hij kan worden opgeladen via usb en heeft een verlichtingstijd tot 30 uur . De Transnect – Hoofdlamp LED Oplaadbaar is uw trouwe metgezel voor nachtelijke sporten en avonturen!
Bewegingssensorschakelaar
de koplamp kan worden in- en uitgeschakeld door met uw hand te zwaaien in de bewegingssensormodus.
2 verlichtingsmodi
volledige helderheid en halve helderheid.
Oplaadbaar via USB
Opladen via de meegeleverde USB-kabel. 1200mAh polymeer batterij is inbegrepen. U hoeft geen batterijen meer te kopen.
Lichtgewicht en verstelbaar
Met een gewicht van slechts 70 g en met zijn gemakkelijk verstelbare, elastische hoofdband is de hoofdlamp perfect voor buiten hardlopen, fietsen, vissen, kamperen enz. De waterdichtheid is IPX4, wat betekent dat de lamp vrij is van opspattend water.
Transnect – Hoofdlamp LED Oplaadbaar
Bewegingssensorschakelaar
2 verlichtingsmodi
Oplaadbaar via USB
Super helder
Verstelbare hoek
Verpakking
+ 1 x Hoofdlamp
+ 1 x USB-kabel
Super helder
Verlicht je een weg tot 150 m met deze 150 lumen heldere LED-koplamp.
Verstelbare hoek
Hij kan 45 graden worden gedraaid, de stralingshoek van deze koplamp is instelbaar voor gerichte verlichting.

Transnect® draagt bij aan een schonere planeet met recyclebare verpakkingsmaterialen en digitale productinstructies.

Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze producten, bieden we een 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Je hoeft je geen zorgen te maken.


Toevoegen aan vergelijken
9.9
10 king mungo kmhl009 hoofdlamp led oplaadbaar zwart

King Mungo KMHL009 Hoofdlamp LED

Hoofdlamp led oplaadbaar met micro USB oplaadbaar. Zéér felle LED in 3 standen wit en 2 standen rood licht, oplaadbare hoofdlampje met ingebouwde 1200mah herlaadbare accu, led verlichting felle 160 lumen, waterafstotend IPX4. Zeer geschikt als hardlooplamp (hoofdlamp hardlopen), klus- en werklamp, maar ook tijdens de reparatie van een auto, als vislamp, campinglamp, dierenarts of om de hond mee uit te laten. Met verstelbare en comfortabele hoofdband. Deze LED hoofdlamp is zwart, diverse andere kleuren ook beschikbaar.

Oplaadbaar

In de led-hoofdlamp zit een oplaadbare batterij, die gemakkelijk op te laden is met de bijgeleverde USB kabel. Je kunt hem opladen met je laptop (usb poort) of telefoon adapter (power adapter niet meegeleverd). Doordat de hoofdlamp led oplaadbaar is hoef je niet steeds nieuwe batterijen te kopen (goed voor het milieu en voor je portemonnee). De oplaadbare batterij is lichtgewicht dus heel fijn in dit usb hoofdlampje.

Bewegingssensor

Deze LED hoofdlamp heeft naast de normale aan/uit knop maar ook een handige bewegingssensor. In deze stand kun je de lamp aan en uit zetten door je hand ervoor te bewegen.

Met deze Aan/Uit-Sensor kun je het witte licht bedienen (niet het rode licht en het wit knipperen, die zijn alleen met de normale knop aan/uit te zetten). Zeer handig als je bijvoorbeeld vieze handen hebt (reparatie auto) of als je wat dingen in je handen hebt waardoor je het knopje niet kunt bedienen. Maar het is sowieso handig dat je hem met de Aan/Uit-Sensor kunt bedienen en niet het knopje hoeft te zoeken als de led-hoofdlamp op je hoofd zit.

Waarvoor?

Extra lange brandduur, hoge lichtopbrengst, headlight vislamp, voor tijdens het kamperen op de camping, zeer geschikt om de hond mee uit te laten of voor een wandeling in een donker bos. Enorm handige en kwalitatieve Mini LED hoofdlamp voor heel veel (outdoor) activiteiten zoals; kamperen, vissen, wandelen, hardlopen, bouwwerkzaamheden, jagen, hiken, scouting en reparatiewerkzaamheden. Maar ook heel geschikt voor het lezen van een boek, in de tent of caravan tijdens je kampeervakantie en bij stroomuitval in huis.

Kenmerken:

In de waterafstotende behuizing (IPX4, niet voor onder water) zit een herlaadbare 1200mah accu. Deze geeft voldoende power om de 160 lumen uit de Cree LED te krijgen en het op maximaal vermogen 3 a 4 uur uit te houden. In de strobe stand is dit wel 20 uur. Je zult versteld zijn van de hoeveelheid licht die vrij komt uit dit kleine compacte lampje. Deze hoofdlamp heeft vijf standen: sterk maximaal wit licht, gedimd wit licht (de 30% sterkte werkt niet in bewegingssensor stand, alleen dmv drukknop), wit strobe licht, continu rood licht en knipperend rood licht. Enorm geschikt voor tijdens het hardlopen, maar ook voor een wandeling in het bos en je de dieren niet wilt laten schrikken (rode LED stand)! De elastische verstelbare hoofdband is erg comfortabel en is heel makkelijk te verstellen.
Snelle bezorging van de led hoofdlamp:
Kopen via bol.com online: vandaag besteld vandaag in huis via select
Of in meeste gevallen: vandaag besteld morgen in huis.

Materiaal behuizing: Kunststof (ABS)

Vermogen lamp: 1 W

Soort lamp: Cree LED

Lichtsterkte: 160 lumen

Type batterij: Li-Polymer batterij oplaadbaar (3.7v/1200mah)

Aan/uit (sensor): Bewegingssensor en drukknop

Deze handige hoofdlamp verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren:

Zwart = KMHL009

Rood = KMHL010

Groen = KMHL011

Oranje = KMHL019

Wit = KMHL021

*netadapter niet meegeleverd, hiervoor kun je je eigen telefoonadapter gebruiken of USB poort in laptop/computer/usb hub.

Toevoegen aan vergelijken
9.4

De stof- en waterbestendig van een hoofdlamp

Als je je hoofdlamp gaat gebruiken in natte omstandigheden, dan is het belangrijk dat de hoofdlamp waterbestendig is. Het kennen van de IP-beschermingsklasse van een hoofdlamp is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze bestand is tegen de omstandigheden waarin deze zich bevindt.

Welk merk voor een hoofdlamp?

Enkele van de meest populaire merken voor hoofdlampen zijn Black Diamond en Petzl. Deze merken maken hoofdlampen met veel verschillende kenmerken en functies, zodat je een hoofdlamp kunt vinden die voldoet aan je verwachtingen.

Wat kost een hoofdlamp?

De kosten van een hoofdlamp hangen vooral af van het type licht dat het uitstraalt en de kwaliteit ervan. De goedkoopste zijn LED-lampen die ergens tussen de € 7 en € 20 kosten. De duurdere zijn die met halogeenlampen die tot € 100 of meer kunnen kosten, afhankelijk van de kwaliteit en het merk.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   logo beste 10

   Bezoek ook de beste keuze

   Beste 10
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Index