10 Beste hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers kunnen verschillende materialen reinigen; ze worden meestal gebruikt om buitenoppervlakken schoon te maken. Denk hierbij aan een terras, ramen, afvoeren, kozijnen en tegels.

Ze worden ook vaak gebruikt om machines te reinigen. Dit artikel bespreekt verschillende manieren om een ​​hogedrukreiniger te gebruiken.

De werking van hogedrukreiniger

Hogedrukreinigers verhogen de waterdruk tot minimaal 150 bar. Hierdoor kunnen deze reinigers meer reinigen met minder water. Een hogedrukreiniger kan worden gebruikt om auto’s, campers en zelfs tuintegels schoon te maken. Ze kunnen ook hardnekkig vuil verwijderen.

Hoe een hogedrukreiniger gebruiken?

Voordat u de hogedrukreiniger inschakelt, sluit u de toevoerslang aan op de watertoevoer. Sluit vervolgens een gewenst opzetstuk aan op de spuitslang. Vul het reservoir indien nodig met een reinigingsmiddel. Zodra dat is gebeurd, sluit u het andere uiteinde van de toevoerslang aan op een kraan en steekt u deze vervolgens in een stopcontact. Voordat u de hogedrukreiniger gebruikt, moet u de druk instellen met de instelknop.

hogedrukreiniger dak
10 Beste hogedrukreinigers

De kracht van een hogedrukreiniger

Hogedrukreinigers gebruiken het woord “bar” om de kracht van hun druk te meten. Deze term is geïnspireerd op de pomp en het mondstuk van de reiniger. De waterdruk meet doorgaans 4 bar druk, maar een hoge drukreiniger kan dit verhogen tot 120 bar wanneer aangesloten op een normale kraan. Er zijn veel verschillende drukinstellingen voor verschillende doeleinden. Je kunt kiezen welke druk je nodig hebt voor bepaalde baan toepassingen; hogere druk is beter voor het verwijderen van vuil, terwijl een lagere druk beter is voor het wegspoelen van stof. Als alternatief kunt u het mondstuk aanpassen om de druk te wijzigen.

Hogedrukreinigers met hogere kwaliteit hebben een hogere prijs

De prijs van hogedrukreinigers varieert van ongeveer € 70 tot meer dan € 300. De reden voor dit brede assortiment is dat de plunjers in deze reinigers van verschillende materialen zijn gemaakt. Professionele hogedrukreinigers kunnen tot twee keer meer kosten. Materialen van betere kwaliteit in apparaten leiden doorgaans tot een langere levensduur. Dit geldt voor pompen die keramische plunjers gebruiken, die duurder zijn.

Bekende merken voor hogedrukreinigers

Kärcher en Nilfisk zijn de twee topmerken van hogedrukreinigers. Hieronder staan ​​andere bekende merken:

 • Bosch
 • Einhell
 • Eurom
 • Hofftech
 • VONROC
 • Powerplus

Een hogedrukreiniger voor thuis kun je kopen bij:

Reinigingsmiddelen gebruiken met de hogedrukreiniger

Verschillende modellen hogedrukreinigers hebben verschillende capaciteiten voor reinigingsmiddelen. Sommige hogedrukreinigers hebben tanks speciaal voor reinigingsoplossingen, terwijl andere dat niet hebben. De capaciteit van deze tanks kan per model verschillen en wordt gemeten in liters.

Onderhoud van een hogedrukreiniger

Het is belangrijk om het mondstuk van uw hogedrukreiniger regelmatig te inspecteren. Reinig ook regelmatig het aanzuigfilter en het reinigingsmiddelfilter. Voor de meeste hogedrukreinigers is bijna geen ander onderhoud nodig. Raadpleeg altijd de handleiding om te zien hoe u deze handeling uitvoert. In de handleiding staat ook dat je af en toe olie moet bijvullen in het oliereservoir van je hogedrukreiniger

De extra’s bij een hogedrukreiniger

Bij sommige hogedrukreinigers worden extra benodigdheden zoals flessen zeep of geconcentreerde zeep geleverd. De meeste modellen hebben een aparte tank waar je zeep kunt toevoegen voor een beter reinigingsresultaat.

Sommige hogedrukreinigers hebben een ingebouwde haspel voor eenvoudige opslag. Hierdoor kan de slang na gebruik worden opgerold en op de stofzuiger worden opgeborgen. Bovendien hebben sommige hogedrukreinigers haken om de slang rond te dragen.

Bij sommige modellen van de machine kunt u zelfs de druk regelen via het handvat. Een uitschuifbare spuitlans is handig voor het reinigen op grotere hoogte, zoals het reinigen van ramen.

De beste 10 hogedrukreinigers van 2022

Voor 2022 hebben mensen al veel beoordelingen geschreven over de beste hogedrukreinigers. Door uitgebreid onderzoek te doen, vind je de goedkoopste hogedrukreiniger in de top 10 lijst. De goedkoopste shop wordt automatisch geselecteerd zodat u altijd uw favoriete hogedrukreiniger kunt aankopen met de laagste prijs.

1 krcher k4 power control home hogedrukreiniger 1

Kärcher K4 Power Control Home Hogedrukreiniger

Met de Karcher K4 Power Control Home heb je volledige controle over je reinigingsklus. Met een werkdruk van 130 bar en een capaciteit van 420 liter per uur staat niets jou meer in de weg om je auto, terras, tuingereedschap, schutting of tuinmeubelen te reinigen. Door aan de spuitlans te draaien, bepaal je zelf de kracht van de waterstraal. En als je niet weet hoeveel bar je nodig hebt, dan biedt de bijbehorende app ondersteuning. Dankzij de wielen en de telescopische handgreep is de K4 Power Control Home voorzien van alle gemakken op het gebied van mobiliteit en opslag. De reinigingsmiddelentank zorgt ervoor dat zelfs het hardnekkigste vuil geen schijn van kans heeft.
Toevoegen aan vergelijken
9
2 karcher k5 power control 1

Karcher K5 Power Control

Voor nog meer controle in veel reinigingssituaties en voor verschillende reinigingsobjecten wordt de gebruiker via de Kärcher Home & Garden-app geholpen met tips en trucs van de toepassingshulp. Deze hulp beschrijft het optimale drukniveau voor het geselecteerde reinigingsobject. De druk is handmatig in te stellen door de Vario Power spuitlans te draaien. De app biedt ook andere handige functies, zoals montagehandleidingen, onderhouds- en verzorgingsinstructies en het Kärcher-serviceportaal. Het apparaat maakt verder indruk met het G 160 Q Power Control-spuitpistool en de vuilfrees. Andere uitrustingsdetails zijn onder meer het Plug ‘n’ Clean-systeem voor het snel en schoon wisselen van het reinigingsmiddel, de hoogwaardige aluminium telescopische handgreep voor comfortabel transport en ruimtebesparende opslag, het Quick Connect-systeem voor moeiteloze en tijdbesparende aansluiting en ontkoppeling van de hogedrukslang en het apparaat en het spuitpistool, evenals de parkeerstand voor gemakkelijk toegankelijke accessoires.
Voordelen:
 • Met de Kärcher Home & Garden-app word je een schoonmaakexpert.
 • Profiteer van al onze Kärcher-expertise om perfecte reinigingsresultaten te bereiken.
 • Handige uitgebreide service: alle informatie over het apparaat, de toepassingen en ons serviceportaal.
 • Hogedrukreiniger K 5 Power Control: Power Control spuitpistool en spuitlansen met Quick Connect
 • Power Control spuitpistool en spuitlansen met Quick Connect
 • Voor elk oppervlak de optimale instelling. 3 drukstanden en een reinigingsmiddelstand Volledige controle: het display toont de gemaakte instellingen. Quick Connect-adapter voor eenvoudige bevestiging van hogedrukslang en accessoires.
 • Hogedrukreiniger K 5 Power Control: Plug ‘n’ Clean – het Kärcher-reinigingsmiddelsysteem
 • Plug ‘n’ Clean – het Kärcher-reinigingsmiddelsysteem
 • Innovatieve insteekhouder voor Kärcher-reinigingsmiddelflessen. Voor snel, eenvoudig en comfortabel aanbrengen van reinigingsmiddelen met de hogedrukreiniger. Kärcher-reinigingsmiddelen verhogen de efficiëntie en beschermen en verzorgen het oppervlak.
Technische specificaties:
 • Maximale druk: 145 bar
 • Capaciteit reservoir vloeistof: 1
 • Garantie: 2 jaar
 • Lengte hogedrukslang: 10m
 • Terrasreiniger: nee
 • Toepassing: voor de reiniging van fietsen, tuinmachines en tuingereedschap, tuin- en balkonmeubilair, hekken en kleine tuinpaadjes of tuintegels, motoren en scooters, kleine auto’s
 • Vermogen: 2100 W
 • Vuilfrees: ja
 • Max. wateropbrengst: 500 l/u
 • Max. watertoevoer temperatuur (°C): 40
 • Hoogte: 588 mm
 • Breedte: 306 mm
 • Diepte: 414 mm
 • Gewicht: 13000 g
Verpakkingsinhoud:
 • Hogedrukpistool, G 160 Q Power Control-pistool
 • Variopower Jet
 • Vuilfrees
 • Hogedrukslang, 10 m
 • Quick Connect aan de machine
 • Reinigingsmiddel aanbrengen via, Plug ‘n’ Clean-systeem
 • Telescoopgreep
 • Watergekoelde motor
 • Geïntegreerd waterfilter
 • Adaptor tuinslang 3/4″
Toevoegen aan vergelijken
9
3 eurom force 2000 plus hogedrukreiniger 2

Eurom Force 2000 Plus Hogedrukreiniger

Met de Eurom Force 2000 Plus + Force Fixed Brush ga je direct aan de slag met het reinigen van je terras en auto. Je krijgt namelijk een terrasreiniger, wasborstel en vuilfrees meegeleverd. Met deze 150 bar hogedrukreiniger maak je terrassen tot 39 vierkante meter schoon. De meegeleverde wasborstel komt van pas bij het reinigen van oppervlakken die kwetsbaar of lastig te bereiken zijn. Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op, zodat deze niet knikt of draait. Voordat je aan de slag gaat, hoef je de hogedrukslang niet eerst helemaal af te rollen voordat je hem gebruikt. Je rolt hem zo ver uit als nodig is en gaat daarna direct aan de slag. Met de Force 2000 Plus + Force Fixed Brush klaar jij gemakkelijk iedere reinigingsklus.Er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2″) en een lengte tussen de 5 en 25 meter.
Toevoegen aan vergelijken
8.7
4 krcher k 7 premium smart control home hogedrukreiniger 3000w 180 bar

Kärcher K 7 Premium Smart Control Home Hogedrukreiniger

De hogedrukreiniger K 7 Premium Smart Control kan eenvoudig via Bluetooth met je smartphone worden verbonden. Dit betekent dat de gebruiker via de Kärcher Home & Garden-app wordt ondersteund met tips, trucs en instellingen voor veel schoonmaaksituaties en schoonmaakobjecten. De app biedt handige functies zoals de toepassingshulp voor nog betere reinigingsresultaten, montage-instructies, verzorgings- en onderhoudsinstructies en het Kärcher-serviceportaal. De boost-modus voor extra vermogen helpt hardnekkig vuil aan te pakken.
Ook het spuitpistool G 180 Q Smart Control met LCD-display en de 3-in-1 Multi Jet spuitlans bieden maximale controle: de drukinstellingen worden op het spuitpistool gedaan of met de app naar het spuitpistool overgebracht. Op het LCD-display kun je zien welk drukniveau is ingesteld, of de boost modus kan worden geactiveerd of dat het apparaat nog in de inactieve modus staat. De Home Kit bevat de T-Racer T7 oppervlaktereiniger en 1 liter 3-in-1 steenreiniger. Andere uitrustingsdetails zijn onder meer de ingebouwde slanghaspel, het Plug ’n’ Clean-reinigingsmiddelsysteem, de aluminium telescopische handgreep en de parkeerpositie voor gemakkelijk toegankelijke accessoires.
Voordelen:
 • Bluetooth-verbinding voor Home & Garden-app
 • De app brengt via bluetooth de optimale druk over naar de hogedrukreiniger
 • Boost-modus voor extra kracht om vuil aan te pakken
 • Met extra kracht verhoogt de boost-modus de reinigingsefficiëntie en bespaart tijd
 • Zorgt voor een krachtige vlekverwijdering bij hardnekkig vuil
 • Smart Control-spuitpistool en 3-in-1 Multi Jet-spuitlans
 • Spuitpistool met LCD-display en knoppen voor drukregeling of dosering van reinigingsmiddel
 • De roterende 3-in-1 Multi jet bestaat uit drie verschillende nozzles voor eenvoudig wisselen
 • Quick Connect-adapter voor eenvoudige bevestiging van hogedrukslang en accessoires
Technische specificaties:
 • Maximale druk: 180 bar
 • Capaciteit reservoir vloeistof: 1
 • Garantie: 2 jaar
 • Lengte hogedrukslang: 10m
 • Terrasreiniger: ja
 • Toepassing: Voor de reiniging van tuinmachines en tuingereedschap, tuin-, terras-, balkonmeubilair, hekken en kleine tuinpaadjes of tuintegels, fietsen, motoren en scooters, kleine auto’s, buitentrappen en grotere tuinpaden, middelgrote auto’s en stationcars, tuinmuurtjes en stenen muurtjes, campers en SUV’s
 • Vermogen: 3000 W
 • Vuilfrees: ja
 • Max. wateropbrengst: 600 l/u
 • Max. watertoevoer temperatuur (°C): 60
 • Hoogte: 666 mm
 • Breedte: 330 mm
 • Diepte: 459 mm
 • Gewicht: 18100 g
Verpakkingsinhoud:
 • Hogedrukpistool, G 180 Q Smart Control
 • 3-in-1 Multi Jet
 • 1 liter 3-in-1 steenreiniger
 • Haspel
 • Hogedrukslang, 10 m
 • Quick Connect aan de machine
 • Reinigingsmiddel aanbrengen via, Plug ‘n’ Clean-systeem
 • Telescoopgreep
 • Watergekoelde motor
 • Geïntegreerd waterfilter
 • Adaptor tuinslang 3/4″
 • Bluetooth geschikt
Toevoegen aan vergelijken
9.3
5 krcher k2 power control hogedrukreiniger 1

Karcher K2 Power Control

Word schoonmaakexpert met de Kärcher Home & Garden-app: in combinatie met de Kärcher K 2 Power Control hogedrukreiniger behaal je top schoonmaakresultaten. De app bevat de behulpzame toepassingshulp, die de gebruiker bij elke schoonmaaktaak ondersteunt met praktische tips en trucs. De app biedt ook een uitgebreide ondersteuning met informatie over het apparaat, de toepassingen en het Kärcher-serviceportaal. De hogedrukreiniger is voorzien van een hogedrukpistool en 2 spuitlansen met Quick Connect adapter. Het drukniveau kan direct op de Click Vario Power spuitlans worden ingesteld – voor maximale controle bij elke reinigingstaak. Verder beschikt het apparaat over een in hoogte verstelbare telescoopsteel voor comfortabel transport en opslag, een zuigslang voor moeiteloos aanbrengen van reinigingsmiddelen, praktische houders voor accessoires, hogedrukpistool en kabel en een 5 meter lange hogedrukslang.
Voordelen:
 • Home & Garden app: pofiteer van al onze Kärcher-expertise om perfecte reinigingsresultaten te bereiken. Handige uitgebreide service: alle informatie over het apparaat, de toepassingen en ons serviceportaal.
 • Pistool en lansen met Quick Connect: eenvoudig plaatsen en draaien – er zijn twee verschillende spuitlansen verkrijgbaar.
 • Optimale drukinstelling: keuze uit 3 drukniveaus, evenals reinigingsmiddelniveau.
 • Eenvoudige bediening: symbolen op de spuitlansen geven de instellingen weer.
 • In hoogte verstelbare telescoopsteel: comfortabele hoogte voor vervoer, volledig inschuifbaar voor makkelijk opbergen.
Technische specificaties:
 • Maximale druk: 110 bar
 • Capaciteit reservoir vloeistof: 0
 • Garantie: 2 jaar
 • Lengte hogedrukslang: 5m
 • Terrasreiniger: nee
 • Toepassing: voor de reiniging van tuinmachines en tuingereedschap, uin-, terras-, balkonmeubilair en fietsen
 • Vermogen: 1400 W
 • Hogedrukreiniger
 • Vuilfrees: ja
 • Max. wateropbrengst: 360 l/u
 • Max. watertoevoer temperatuur (°C): 40
 • Hoogte: 586 mm
 • Breedte: 280 mm
 • Diepte: 246 mm
 • Gewicht: 4000 g
Verpakkingsinhoud:
 • Hogedrukpistool, G 120 Q
 • Click Vario Power lans
 • Vuilfrees
 • Hogedrukslang, 5 m
 • Quick Connect aan de machine
 • Telescoopgreep
 • Geïntegreerd waterfilter
 • Adaptor tuinslang 3/4″
Toevoegen aan vergelijken
8.8
6 karcher k3 power control 1

Karcher K3 Power Control

Zo ziet moderne hogedrukreiniging eruit: de behulpzame toepassingshulp ondersteunt de gebruiker via de Home & Garden-app met praktische tips voor elke reinigingssituatie – voor nog betere reinigingsresultaten met de K 3 Premium Power Control hogedrukreiniger. De app biedt ook uitgebreide hulp met informatie over het apparaat, de toepassingen en het Kärcher-serviceportaal. Nog een praktisch kenmerk: de druk kan direct op de spuitlansen worden ingesteld en op het display van het G 120 Q Power Control-spuitpistool worden gecontroleerd. Dit zorgt ervoor dat op elk oppervlak de ideale druk wordt toegepast.
De Home Kit garandeert een spatvrije reiniging van grotere oppervlakken in huis en bevat de T-Racer T1 oppervlaktereiniger en 500 ml “Patio & Deck” reinigingsmiddel. Het reinigingsmiddel kan snel en comfortabel worden aangebracht vanuit de geïntegreerde wasmiddeltank. De K 3 Premium Power Control maakt ook indruk met een ingebouwde slanghaspel, een uitschuifbare telescopische handgreep voor comfortabel transport en opslag, een standaard voor meer stabiliteit, houders voor accessoires, hogedrukpistool en kabel, evenals het Kärcher Quick Connect-systeem. De standaard kan ook als draagbeugel worden gebruikt.
Voordelen:
 • Met de Kärcher Home & Garden-app word je een schoonmaakexpert
 • Profiteer van al onze Kärcher-expertise om perfecte reinigingsresultaten te bereiken
 • Power Control spuitpistool en spuitlansen met Quick Connect
 • Voor elk oppervlak de optimale instelling: 3 drukstanden en een reinigingsmiddelstand
 • Volledige controle: het display toont de gemaakte instellingen
 • Quick Connect-adapter voor eenvoudige bevestiging van hogedrukslang en accessoires
 • Slanghaspel voor comfortabel gebruik
 • De hogedrukslang wordt optimaal beschermd en opgeborgen zonder veel ruimte in te nemen
 • Comfortabel werken: de slang is altijd bij de hand en kan eenvoudig worden op- en afgewikkeld
 • Laag zwaartepunt voor een veilige positionering, ook op hellende oppervlakken
Technische specificaties:
 • Max. druk: 120 bar
 • Capaciteit reservoir vloeistof: 0,5 l
 • Garantie: 2 jaar
 • Lengte hogedrukslang: 7 m
 • Terrasreiniger: ja
 • Toepassing: voor de reiniging van tuinmachines en tuingereedschap, tuin-, terras-, balkonmeubilair, hekken en kleine tuinpaadjes of tuintegels, motoren en scooters, buitentrappen en grotere tuinpaden
 • Vermogen: 1600W
 • Vuilfrees: ja
 • Max. wateropbrengst: 380 l/u
 • Max. watertoever temperatuur: 40 graden
 • Hoogte: 677 mm
 • Breedte: 281 mm
 • Diepte: 340 mm
 • Gewicht: 5600 g
Verpakkingsinhoud:
 • Home kit, K 3 Power: T-Racer T1 oppervlaktereiniger, “Patio & Deck” reinigingsmiddel, 0,5 liter
 • Hogedrukpistool, G 120 Q Power Control
 • Variopower Jet
 • Vuilfrees
 • Haspel
 • Hogedrukslang, 7 m
 • Quick Connect aan de machine
 • Reinigingsmiddel aanbrengen via, Tank
 • Geïntegreerd waterfilter
 • Adaptor tuinslang 3/4″
Toevoegen aan vergelijken
8.3
7 krcher k 25 silent limited edition hogedrukreiniger 1

Kärcher K 25 SILENT Limited Edition

Of je nu modderige fietsen, vieze kleine auto’s of een vervuild stoepje wilt schoonmaken – de K 25 Silent Limited Edition van Kärcher verwijdert in een mum van tijd alle lichte vervuilingen rondom het huis. De hogedrukreiniger is ontworpen voor incidenteel gebruik. De nieuwe innovatieve stille functie vermindert het waargenomen geluidsniveau met 50 procent in vergelijking met andere hogedrukreinigers in dezelfde klasse. Zo reinig je met hoge druk zonder familieleden of buren te storen. Een hogedrukpistool, een hogedrukslang van 8 m, een Vario Power-spuitlans, een roterende vuilfrees en een foam nozzle zijn allemaal bij de levering inbegrepen.
Voordelen en kenmerken
Innovatieve stille technologie
Vijftig procent vermindering van het waargenomen geluidsniveau in vergelijking met andere hogedrukreinigers in dezelfde klasse. Prettiger geluid in vergelijking met andere hogedrukreinigers in dezelfde klasse.
Compact en lichtgewicht apparaat
Gemakkelijk te vervoeren, met ruimtebesparende opslag.
Handige opbergruimte voor accessoires
De slang, spuitlansen en spuitpistool kunnen netjes en compact worden opgeborgen.
Uitvoering

 • Schuimsproeier, 0.3 l
 • Hogedrukpistool, G 120 Q
 • Variopower Jet
 • Vuilfrees
 • Hogedrukslang, 8 m
 • Quick Connect aan de machine
 • Geïntegreerd waterfilter
 • Adaptor tuinslang 3/4″

Technische gegevens
Huidig ​​type: (Ph/V/Hz) 1 / 220 – 240 / 50 – 60 Werkdruk (/bar) 20 / max. 110 Wateropbrengst (l/u) max. 360 Oppervlakteprestatie (m²/u) 20 Watertoevoer temperatuur (°C) max. 40 Vermogen (W) 1400 Gewicht zonder accessoires (kg) 5,7 Gewicht incl. verpakking (kg) 7,8 Afmetingen (l x b x h) (mm) 538 x 293 x 303
Toevoegen aan vergelijken
9.6
8 vonroc hogedrukreiniger v22 2 1

VONROC Hogedrukreiniger V22-2

Dé hogedrukreiniger voor vele schoonmaakklussen rondom je huis
Deze krachtige hogedrukreiniger van VONROC heeft een vermogen van 2200W, levert 450 liter per uur aan water en doet dit met maximum werkdruk van 170 bar. Je klus is gereed voor je het weet! Dit model is voorzien van een ingebouwd schoonmaakmiddelen reservoir en daarom ook zeer geschikt voor het reinigen van objecten met daarvoor geschikte reinigingsmiddelen. Dankzij de afstelknop stel je zelf gemakkelijk de gewenste dosering van de schoonmaakmiddelen aan.

Waar is deze hogedrukreiniger voor geschikt?
Deze hogedrukreiniger wordt geleverd inclusief een spuitpistool, een regelbare spuitmond, een turbo spuitmond/vuilfrees, twee verlenglansen, een overgangsadapter, een terrasreiniger, een tuinslangaansluiting met waterfilter en een reinigingsnaald. Dankzij de geïntegreerde schoonmaakmiddelen tank en overige accessoires is de hogedrukspuit geschikt voor een grote verscheidenheid aan klussen, als:

 • Het schoonspuiten van je (vlonder) terras of muur met de meegeleverde terrasreiniger.
 • Het reinigen van je terras, gevel of muur met reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor hogedrukreinigers. Deze voeg je gemakkelijk toe aan de schoonmaakmiddelentank (reinigingsmiddel niet meegeleverd).
 • Het reinigen van je auto, caravan of camper met bijvoorbeeld een Ultra Foam Cleaner, welke geschikt is voor dit type hogedrukreinigers. Deze voeg je gemakkelijk toe aan de schoonmaakmiddelentank (reinigingsmiddel niet meegeleverd).

Belangrijkste voordelen van deze VONROC hogedrukreiniger

 • Krachtige hogedrukreiniger van 2200W die 450 liter per uur aan water levert met een druk 170 bar.
 • Veel bewegingsvrijheid door de 8 meter hogedrukslang en 5 meter stroomkabel.
 • De hogedrukreiniger is voorzien van wielen en een handel waardoor deze eenvoudig te verplaatsen is.
 • Ingebouwd schoonmaakmiddelen reservoir. Stel zelf de dosering van de schoonmaakmiddelen gemakkelijk in dankzij de afstelknop.
 • De hogedrukreiniger is van goede kwaliteit. Het pomphuis is gemaakt van hoogwaardig aluminium en de motor windingen zijn van koper.
 • Automatisch start/stop systeem. De hogedrukreiniger gaat automatisch aan of uit als je de spuitpistool aan of uit zet.
 • Door de slanghouder, pistoolhouder, spuitstuk houders en kabelhouder is het apparaat inclusief de accessoires netjes op te bergen.
 • Inclusief een turbo spuitmond / vuilfrees voor het verwijderen van hardnekkig vuil.
 • Inclusief een verstelbare spuitmond. Hiermee is de werkdruk en straal in te stellen.
 • Inclusief terrasreiniger voor het eenvoudig reinigen van muren, opritten of terrassen.
 • Inclusief een reinigingsnaald om de spuitmond schoon te maken voor je hem opbergt na je klus. Op deze manier kun je een verstopping voorkomen.

Wat zijn de technische kenmerken?

 • Vermogen: 2200W
 • Netspanning: 220-240V~, 50/60Hz
 • Werkdruk: 170 bar
 • Wateropbrengst: 450 liter per uur
 • Watertemperatuur: 50°C
 • Automatisch start/stop systeem
 • Geïntegreerde reinigingsmiddelen tank
 • Instelbare hoeveelheid reinigingsmiddelen
 • Slanglengte: 8m
 • Snoerlengte: 5m
 • Aluminium pomphuis en koperen motorwindingen
 • Gewicht: 13kg

Goed om te weten

VONROC heeft een ruim assortiment hogedrukreinigers. Zoek jij een 2200W model met minder accessoires? Dat kan, bekijk onze:

 • PW506AC (V22-1): deze hogedrukreiniger heeft een vermogen van 2200W met een werkdruk van maximaal 170 bar en een maximale wateropbrengst van 450 liter per uur. Dit model wordt geleverd inclusief een hogedrukslang van 8 meter, een spuitpistool, een regelbare spuitmond, een vuilfrees, een overgangsadapter, een tuinslangaansluiting met waterfilter en een reinigingsnaald.

Zoek jij toch een minder krachtig model hogedrukreiniger? Ook dat kan bij VONROC. Bekijk onze: PW501AC hogedrukreiniger (V14-1, 1400W), PW504AC hogedrukreiniger (V14-2, 1400W), PW507AC hogedrukreiniger (V14C-1, 1400W), PW502AC hogedrukreiniger (V18-2, 1800W) of de PW505AC hogedrukreiniger (V18-1, 1800W).

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De VONROC PW503AC hogedrukreiniger wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk.

Inhoud:

 • 1x PW503AC V22-2 Hogedrukreiniger 2200W (Incl. ingebouwd schoonmaakmiddelen reservoir)
 • 1x Hogedrukslang 8m
 • 1x Terrasreiniger
 • 1x Spuitpistool
 • 1x Regelbare spuitmond
 • 1x Turbo spuitmond/vuilfrees
 • 2x Verlenglans
 • 1x Tuinslangaansluiting met waterfilter
 • 1x Overgangsadapter van draad naar snelkoppeling
 • 1x Reinigingsnaald
Hoeveel jaar garantie?

Er zit 2 jaar garantie op de VONROC PW503AC hogedrukreiniger.

Toevoegen aan vergelijken
8.8
9 krcher k 7 compact home hogedrukreiniger

Kärcher K 7 Compact Home Hogedrukreiniger

Compact, handzaam en krachtig: dat is onze hogedrukreiniger K 7 Compact. Het apparaat met watergekoelde motor is geknipt voor frequent gebruik en sterke vervuiling rondom huis. Dankzij de twee draaggrepen en de telescoopgreep kan de hogedrukreiniger comfortabel worden vervoerd en ruimtebesparend worden opgeborgen. Daarnaast is de K 7 Compact uitgerust met een Quick Connect-pistool, 10 m lange rubberen hogedrukslang en waterfilter. En niet op de laatste plaats een Vario Power spuitlans (VPS) waarmee de druk kan worden ingesteld door eenvoudig aan de lans te draaien, en een vuilfrees met roterende puntstraal die ook het hardnekkigste vuil volledig verwijdert.
Voordelen:
 • De slang kan worden opgewikkeld en met een rubberen band vastgezet worden die voor het volgende gebruik snel verwijderd kan worden
 • De watergekoelde motor maakt indruk met de lange levensduur en het grote vermogen
 • De aluminium telescoopgreep kan voor het vervoer worden uitgetrokken en bij het opbergen weer worden ingeschoven
Technische specificaties:
 • Maximale druk: 180 bar
 • Capaciteit reservoir vloeistof: 0
 • Lengte hogedrukslang: 10m
 • Terrasreiniger: ja
 • Toepassing: voor de reiniging fietsen, tuinmachines en tuingereedschap, tuin-, terras-, balkonmeubilair, hekken en kleine tuinpaadjes of tuintegels, terrassen, motoren en scooters, kleine auto’s, buitentrappen en grotere tuinpaden, middelgrote auto’s en stationcars, tuinmuurtjes en stenen muurtjes, campers en SUV’s
 • Vermogen: 3000 W
 • Vuilfrees: ja
 • Max. wateropbrengst: 600 l/u
 • Max. watertoevoer temperatuur (°C): 60
 • Hoogte: 516 mm
 • Breedte: 291 mm
 • Diepte: 378 mm
 • Gewicht: 16000 g
Verpakkingsinhoud:
 • Home kit, Oppervlaktereiniger T 7, steen- en gevelreiniger, 3in1, 1 l
 • Hogedrukpistool, G 180 Q
 • Variopower Jet
 • Vuilfrees
 • Hogedrukslang, 10 m, PremiumFlex Anti-Twist
 • Quick Connect aan de machine
 • Reinigingsmiddel aanbrengen via, AanzuigslangAanzuigslang
 • Telescoopgreep
 • Watergekoelde motor
 • Geïntegreerd waterfilter
 • Adaptor tuinslang 3/4″
Toevoegen aan vergelijken
9.4
10 krcher k3 car home hogedrukreiniger

Kärcher K3 Car & Home Hogedrukreiniger

Speciaal voor reinigingstaker rondom het huis
De Kärcher K3 Car & Home hogedrukreiniger omvat alles wat u nodig heeft: een wasborstel, Foam nozzle, 0,5 l auto-shampoo, 0,5l steenreiniger en een oppervlaktereinger T150. De hogedrukreiniger is uitgerust met een Quick Connect spuitpistool en een hogedrukslang van 6 m en is hierdoor ideaal voor reinigingstaken rondom het huis. Of het nu gaat om de reiniging van fietsen, tuinhekken of motoren, de resultaten zijn altijd schitterend.
Spatvrije reiniging
De oppervlaktereiniger T150 staat garant voor een spatvrije reiniging van grotere oppervlakken. Dankzij de VarioPower spuitlans (VPS), waarbij de waterdruk simpelweg kan worden aangepast door de lans te draaien, is de druk altijd aangepast aan het te reinigen oppervlak. De vuilfrees met roterende puntstraal lost zelfs de meest hardnekkige vervuiling op. De pomp van de K3 wordt beschermd door een waterfilter, wat zorgt voor een lange levensduur.
Eigenschappen:
▪ Werkdruk: 20-120 bar
▪ Wateropbrengst: 380 l/u
▪ Oppervlakteprestatie: 25m2/u
▪ Vermogen: 1600 Watt
▪ Slanglengte: 6 m
▪ Snoerlengte: 5 m
▪ Garantie: 2 jaar
Wat zit er in de verpakking?
▪ Hogedrukreiniger
▪ Spuitpistool quick connect
▪ 6 meter hogedrukslang
▪ Vuilfrees
▪ VarioPower spuitlans
▪ T-Racer 150
▪ Steenreiniger
▪ Wasborstel
▪ Foam nozzle
▪ Autoshampoo
Over de K 3 Serie:
De K 3 hogedrukreinigers van Kärcher zijn ideaal voor incidenteel gebruik en verwijdering van licht vuil rondom het huis op bijvoorbeeld fietsen, tuingereedschap, tuinmeubelen, motoren en paden. Oppervlakteprestatie van 25 m² per uur.
Kärcher
Hogedrukreinigers en Kärcher gaan al vele jaren samen, Kärcher is al jaren marktleider. Een Kärcher hogedrukreiniger kenmerkt zich door topkwaliteit en duurzaamheid. Ook zijn er veel verschillende Kärcher hogedrukreiniger accessoires beschikbaar, voor ieder type klus.
Toevoegen aan vergelijken
9

Welke accessoires zijn er voor de hogedrukreiniger?

Accessoires zoals vuilfrees, reinigingsborstels en rioolslangen maken deel uit van meer geavanceerde hogedrukreinigersets. Een basis hogedrukreinigerset bevat alleen een spuitlans, wat nog steeds handig is voor basisreinigingstaken.

Hardnekkig vuil verwijderen met een vuilvrees

Hardnekkig vuil heeft geen kans tegen een vuilvrees, dat is een speciale lans voor grondige reinigingsklussen. De frees schiet vuil er in een dunne stroom uit dankzij een grinder die het water er met grote kracht uit spuit. Vuildeeltjes kunnen de hogedrukpomp beschadigen als ze door het waterfilter gaan. Door het water te filteren voordat het in de hogedrukreiniger komt, wordt dit probleem vermeden.

Een mooi terras met de terrasreiniger

De terrasreiniger is ontworpen voor het reinigen van grotere ruimtes, zoals muren of terrassen. Het maakt gebruik van twee tegenover elkaar liggende sproeiers die een enorm werkoppervlak creëren. Hierdoor maak je grote oppervlakken schoon zonder waterstrepen achter te laten. Daarnaast zorgt de terrasreiniger voor een ware tornado van water.

Wasborstel voor de hogedrukreiniger

Er zijn meerdere toepassingen voor wasborstels. Ze kunnen alles reinigen, van fietsen tot tuinmeubelen tot auto’s of zelfs caravans. Sommige borstels draaien zelfs door de waterdruk. Anderen hebben zachte haren die het te reinigen object niet beschadigen.

Een rioolslang voor afvoerleidingen

Een rioolslang is handig voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken. Dit maakt ze ideaal voor het reinigen van verstopte afvoerleidingen of goten.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   logo beste 10

   Bezoek ook de beste keuze

   Beste 10
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Index