Vulpes Pets® PRO Praatknop voor Honden

9.2/10 (Expert Score)
Toevoegen aan vergelijken
(1 klantbeoordeling)
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Vulpes Pets® PRO Praatknop voor Honden met Speelmat - Dogbuttons - Laat uw Huisdier spreken - Hondenspeelgoed - Honden training - Inclusief E-Book en Speelmat - €39,95
Controleer alle prijzen

[Inclusief gratis E-Book en Speelmat] Zou je willen leren praten met je trouwe viervoeter? Dan zijn de Vulpes Pets® praatknoppen ideaal voor jou! Met de Vulpes Pets communicatie button kun je woorden of commando’s inspreken en opnemen, als je daarna op de knop drukt wordt het ingesproken woord afgespeeld en zo kan je hond hier vervolgens aan wennen en dit leren.

Begin met een woordje dat voor je huisdier bekend is, zoals ‘brokje’ bijvoorbeeld. Neem het op met je eigen stem, op de communicatie button en zorg dat elke keer dat je huisdier de Vulpes Pets knop aanraakt en het woordje hoort, hij of zij daadwerkelijk een brokje krijgt. Je zult verbaasd zijn hoe snel je huisdier het door heeft.

Hoe gebruik je de Vulpes Pets praatknop?

Zet de achterkant van de “ON / OFF” -schakelaar op “ON”, druk de knop in en houd deze ingedrukt, na de “toon” kun je 30 seconden lang opnemen. Als je het bericht hebt opgenomen laat je de knop weer los.

Bericht opnemen:

De Vulpes Pets® dogbutton kan tot maar liefst 30 seconden opnemen ten opzichte van 10 seconden opname functie door overige aanbieders, dus je kunt elke gewenste zin, bericht of geluidseffect opnemen! Je kunt de opgenomen berichten gemakkelijk terugluisteren, zodat je hond snel wend aan het woord dat je hem of haar wilt leren. Zo kan je je hond daadwerkelijk leren communiceren!

Training:

Je kunt commando’s of woorden opnemen en de hond of kat het laten uitvoeren. We raden aan te beginnen met eenvoudige woorden/commando’s zoals spelen, eten, wandelen, water drinken.

Je kunt de opname op elk gewenst moment wijzigen en een nieuw woord of commando inspreken.

Ontwerp:

De ingebouwde metalen luidsprekers en elastische veren in de knoppen zorgen voor het ultieme leerproces van je hond! Het afspeelvolume is luider en duidelijker en de button is ook gemakkelijker in te drukken voor kleine huisdieren. Elke knop heeft 2 AAA-batterijen nodig (batterijen niet inbegrepen).

Inclusief unieke Speelmat

De huisdier praatknoppen worden geleverd met een speelmat voor je hond! Hiermee heeft je hond nog meer speelplezier, het is een luxe speelmat. De mat is voorzien van anti-kras materiaal, waterdicht en voorzien van anti-slip ribbels.

Zo kunt u gemakkelijk zowel binnen als buiten genieten van het speelplezier samen met je hond!

Productinformatie: Gemaakt van hoogwaardig ABS-plastic, veilig en niet giftig. CE en RoHS gekeurd.

De voordelen van de praatknoppen van Vulpes Pets®:

✅ De praatknoppen van Vulpes Pets® zijn ideaal voor leren van woorden aan je huisdier.

✅ Je kunt de opgenomen geluiden gemakkelijk terugluisteren en verwijderen.

✅ Te gebruiken voor honden en voor katten.

✅ Leuk om te geven als cadeau.
✅ Inclusief E-Book t.w.v 11,95!

✅ Unieke 30 seconden opname functie voor multifunctioneel gebruik!

✅ 8 extra stickers voor optimaal trainingsresultaat!

✅ Inclusief exclusieve Vulpes Pets® speelmat!***Elke set Vulpes Pets® Praatknop bevat 4 opneembare buttons in de verpakking (Exclusief Batterij).***

Laatst bijgewerkt op 21 september 2023 22:11
Vulpes Pets® PRO Praatknop voor Honden
Vulpes Pets® PRO Praatknop voor Honden

Beschrijving

Door op de communicatieknop van Vulpes Pets te drukken, wordt een gesproken zin opgenomen en afgespeeld. U kunt deze knop ook gebruiken om commando’s of woorden op te nemen die uw hond moet leren. Gebruik een woord dat uw huisdier kent, zoals “brokjes” om te beginnen met opnemen. Zodra het apparaat aan het opnemen is, plaatst u de poot van uw huisdier op de Vulpes Pets-knop en zorgt u ervoor dat hij of zij traktaties krijgt elke keer dat ze het woord horen. Het zal je misschien verbazen hoe snel je huisdier beseft wat er gebeurt.

Hoe gebruik je de Vulpes Pets praatknop voor honden?

Zet de achterkant van de “ON / OFF” -schakelaar op “ON”, druk de knop in en houd deze ingedrukt, na de “toon” kun je 30 seconden lang opnemen. Als je het bericht hebt opgenomen laat je de knop weer los.

Bericht opnemen:

De Vulpes Pets® dogbutton kan tot maar liefst 30 seconden opnemen ten opzichte van 10 seconden opname functie door overige aanbieders, dus je kunt elke gewenste zin, bericht of geluidseffect opnemen! Je kunt de opgenomen berichten gemakkelijk terugluisteren, zodat je hond snel wend aan het woord dat je hem of haar wilt leren. Zo kan je je hond daadwerkelijk leren communiceren!

Training:

Je kunt commando’s of woorden opnemen en de hond of kat het laten uitvoeren. We raden aan te beginnen met eenvoudige woorden/commando’s zoals spelen, eten, wandelen, water drinken.

Je kunt de opname op elk gewenst moment wijzigen en een nieuw woord of commando inspreken.

Ontwerp:

De ingebouwde metalen luidsprekers en elastische veren in de knoppen zorgen voor het ultieme leerproces van je hond! Het afspeelvolume is luider en duidelijker en de button is ook gemakkelijker in te drukken voor kleine huisdieren. Elke knop heeft 2 AAA-batterijen nodig (batterijen niet inbegrepen).

Productinformatie: Gemaakt van hoogwaardig ABS-plastic, veilig en niet giftig. CE en RoHS gekeurd.

Vulpes Pets® PRO Praatknop voor Honden Prijzen

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Vulpes Pets® PRO Praatknop voor Honden met Speelmat - Dogbuttons - Laat uw Huisdier spreken - Hondenspeelgoed - Honden training - Inclusief E-Book en Speelmat
Laatste updates:
 • €39,95 - 1 augustus 2023
 • €37,95 - 10 juli 2023
 • €39,95 - 5 juli 2023
 • €49,95 - 5 juni 2023
 • €39,95 - 29 mei 2023
 • €37,95 - 22 mei 2023
 • €39,95 - 22 april 2023
 • €49,95 - 18 april 2023
Sinds: 18 april 2023
 • Hoogste prijs: €49,95 - 18 april 2023
 • Laagste prijs: €37,95 - 22 mei 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Vulpes Pets® PRO Praatknop voor Honden

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Schrijf een beoordeling
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
 1. Vivrelavi

  Zeer gemakkelijk in gebruik

  Onze hond vindt het geweldig!

  + Pluspunten: Proper Opgeruimd Goed in bediening
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  Plaats een recensie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  logo beste 10

  Bezoek ook de beste keuze

  Beste 10
  Logo
  Vergelijk items
  • Totaal (0)
  Vergelijken
  0