Snuffelmat Hond – Denkspel Hond

9/10 (Expert Score)
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Snuffelmat Hond – Denkspel Hond – Honden Speelgoed – Hondenspel – Wortelveld - €32,99
Controleer alle prijzen

Ons Willy Wortelveld zorgt ervoor dat honden, puppy’s en katten langzamer eten, mentaal uitgedaagd worden én dat stress wordt verlaagd. De snuffelmat is perfect om snoepjes en brokjes in te verstoppen. Doordat jouw huisdier op zoek moet gaan naar het eten, raakt hij of zij extra energie kwijt. Doordat ze niet alle brokjes in 1 keer op kunnen schrokken, eten ze langzamer, wat beter is voor de gezondheid.

Het worteldveld kan als reuktraining, speelgoed of zelfs als zachte slaapplaats gebruikt worden. Benieuwd hoe je het precies moet gebruiken? Verstop de brokjes of snoepjes onder de wortels en laat ook wat wortels buiten het veld. Daarna begeleidt, help je en moedig je jouw viervoeter aan om wortels eruit te trekken en in de wortelgaten te kijken. Dit versterkt gegarandeerd de band tussen beide!

Het Willy Wortelveld is uiteraard ook perfect voor angstige of nerveuze dieren. Het geconcentreerd snuffelen brengt het stressniveau omlaag. Daarnaast krijgt jouw huisdier meer zelfvertrouwen, want succes wordt snel geboekt bij het vinden van het lekkernij!

De voordelen

Multifunctioneel; als reuktraining, speelgoed of slaapplaats
Voorkomt dat het huisdier eten naar binnen schrokt
Verbetert de band tussen dier en baasje
10 minuten snuffelen staat gelijk aan 45-60 minuten buitenspelen
Het Willy Wortelveld is gemakkelijk te wassen (handwas of wasmachine)

Niet enkel fysieke bezigheden zijn belangrijk voor een dier, ook mentale bezigheden zijn zeer belangrijk. Zo zijn sommige honden zijn na uren wandelen nog steeds niet moe, maar liggen na 10 minuutjes snuffelen wel direct te slapen. Ons wortelveld is ook zeer geschikt voor dieren die geopereerd zijn of als er een andere reden is dat jouw huisdier zich rustig moet houden, zoals een blessure. Om te snuffelen hoeft het dier niet per se (druk) te bewegen en zo kan het dier toch nog een intensieve activiteit ondernemen, zonder zichzelf te overbelasten.

Het Willy Wortelveld is niet alleen ideaal voor honden en katten, maar ook konijnen genieten erg van de uitdagende snuffelmat. Van veel dieren is de neus het voornaamste zintuig; dus zet die neus maar een stevig aan het werk!

Specificaties

Kleur: Bruin, oranje, groen
Vorm: Vierkant
Afmetingen: 35cm x 35cm
Merk: By Cee Cee
Wasinstructies: Het beste twee keer in de week wassen op maximaal 30 graden. Een andere optie is de handwas. Gebruik hiervoor bij voorkeur een mild wasmiddel, zonder parfum en gebruik geen wasverzachter.

Laatst bijgewerkt op 27 september 2023 05:58

Beschrijving

Het Willy Wortelveld Snuffelmat zorgt ervoor dat honden, puppy’s en katten hun eten langzamer opnemen. Het maakt ze ook verstandelijk gehandicapt en zorgt ervoor dat stress afneemt. Deze mat is perfect voor het verbergen van brokjes en lekkernijen. Omdat huisdieren op voedsel moeten jagen, verbruiken ze extra energie. Dit komt omdat ze niet al het hondenvoer in één keer kunnen opeten; ze moeten hun tempo bepalen en de tijd nemen bij elke hap. Dit helpt hen gezond te blijven door ervoor te zorgen dat ze niet te veel eten.

Door brokjes of snoepjes onder wortelen te verstoppen, kan men het wortelveld gebruiken als geurtraining, spelen met zijn speelgoed of zelfs als slaapplaats. En bent u niet in de war over hoe u het moet gebruiken? Laat gewoon wat wortels in de open lucht liggen. Door wortels op te graven en wortelgaten te verkennen, kan uw hond de band tussen hen verstevigen. Dit komt omdat het eruit trekken van de wortels zijn hond sterker maakt! De Willy Wortelveld is een geweldig hulpmiddel voor nerveuze of gestreste huisdieren. Door het snuffelen aan te moedigen, verlaagt het het stressniveau en geeft het uw huisdier meer zelfvertrouwen. Bovendien geeft het snel vinden van de traktatie huisdieren meer zelfvertrouwen.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Snuffelmat Hond – Denkspel Hond – Honden Speelgoed – Hondenspel – Wortelveld
Laatste updates:
 • €32,99 - 26 september 2023
 • €39,99 - 20 september 2023
 • €37,99 - 1 augustus 2023
 • €27,07 - 10 juli 2023
 • €28,49 - 14 juni 2023
 • €29,99 - 31 mei 2023
 • €28,49 - 23 mei 2023
 • €29,99 - 9 mei 2023
Sinds: 1 april 2023
 • Hoogste prijs: €52,99 - 1 april 2023
 • Laagste prijs: €27,07 - 10 juli 2023

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een beoordeling

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Snuffelmat Hond – Denkspel Hond”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

logo beste 10

Bezoek ook de beste keuze

Beste 10
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0