Philips LatteGo EP4346/70

9.2/10 (Expert Score)
Toevoegen aan vergelijken
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips LatteGo 4300 serie EP4346/70 - Espressomachine - Zwart/Grijs - €605,00
Controleer alle prijzen

Met één druk op de knop van het luxe touch display zet je heerlijke koffievariaties, zoals: espresso, koffie, cappuccino & latte macchiato. Met de Philips LatteGo 4300 serie EP4346/70 – Espressomachine geef je jouw koffie eenvoudig een zijdezacht melkschuimlaagje en het systeem is in enkele seconden schoon te maken.
Belangrijkste kenmerken van de Philips LatteGo EP4346/70:
LatteGo-melksysteem Doe een laagje zijdezachte melkschuim bij jouw koffie. De LatteGo mixt bij hoge snelheid melk en lucht in de ronde melkopschuimkamer, en voegt romig melkschuim toe aan jouw kopje op precies de juiste temperatuur zonder te knoeien. Ons 2-delige melksysteem heeft geen buizen of verborgen delen en kan in de vaatwasser of onder de kraan* in minder dan 15 seconden worden schoongemaakt. LatteGo is het snelst schoon te maken melksysteem ooit van Philips.Intuïtief displayJouw volgende heerlijke kop koffie is dichterbij dan ooit met ons gebruiksvriendelijke display. In een paar stappen kun je de smaak van verse bonenkoffie helemaal aan jouw wensen aanpassen.Coffee customizerMaak koffie volgens jouw eigen voorkeuren met de coffee customizer. Hiermee kun je de instellingen voor koffiesterkte en -hoeveelheid eenvoudig aanpassen.100% keramische molens Onze molens zijn 100% zuiver keramisch: zeer hard en precies, zodat je kan genieten van minstens 20.000 kopjes van de lekkerste koffie, door de duurzame keramische malers.AquaClean-filterDoor het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoef je tot 5000 kopjes jouw machine niet te ontkalken en krijg je helder en zuiver water.Afneembare zetgroepDe zetgroep is het hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet regelmatig worden schoongemaakt. Doordat de zetgroep afneembaar is, kun je deze grondig schoonmaken door hem af te spoelen onder de kraan. Perfecte temperatuur en aromaHet Aroma Extract-systeem creëert de optimale balans tussen koffiezettemperatuur en aroma. Dit doet het door de watertemperatuur tussen de 90 en 98 °C te houden, terwijl de doorstroomsnelheid wordt gereguleerd. Zo kun je genieten van heerlijke koffie.12 standen voor maalmolenOnze duurzame keramische molens kunnen in 12 verschillende standen worden gezet, zodat je jouw bonen kunt malen zoals je wilt: van ultrafijn tot grof.GebruikersprofielenGeniet elke keer weer van koffie zoals je die het liefst drinkt, met twee gebruikersprofielen waarin jouw eigen recepten zijn opgeslagen. Dankzij een extra gastprofiel kunnen bezoekers genieten van koffie zoals zij die lekker vinden, zonder dat jouw recept wordt gewijzigd. Maak met één druk op de knop 8 heerlijke koffievariantenEr is een koffiesoort voor elk moment. Van krachtige espresso tot heerlijke cappuccino, jouw volautomatische espressomachine biedt je in een handomdraai een perfect kopje. Je kan kiezen uit Espresso, Ristretto, Americano, Koffie, Café Crema, Cappuccino, Latte Macciato, Café au Lait.Supergemakkelijk schoon te makenVoor meer gemak kun je het opvangbakje van jouw LatteGo en de koffieresidubak in de vaatwasmachine afwassen. Zo bespaar je tijd en ben je verzekerd van een hygiënische reiniging.Aroma afdichting van het bonenreservoirDe nieuwe aroma-afdichting beschermt je favoriete koffiebonen en het aroma seal zorgt ervoor dat de koffiebonen langer goed blijven, terwijl de maalmolen minder geluid maakt.
Specificaties:
Land van herkomst
Ontworpen in: Italië
Geproduceerd in: Roemenië
Algemene specificaties
Type display: TFT
Verstelbare tuithoogte: 85 – 145 millimeter
Melkoplossing: LatteGo
Vaatwasmachinebestendige onderdelen: LatteGo, Lekbak
Technische specificaties
Capaciteit melkbeker: 0,265 l
Capaciteit koffiediklade: 12 porties
Frequentie: 50 Hz
Max. kophoogte: 150 millimeter
Voltage: 230 volt
Kleur(en): Zwart
Afwerking: Gespoten glanzend zilver
Snoerlengte: 100 cm
Compatibiliteit filter: AquaClean
Afvalbak: Toegang aan de voorkant
Waterres.: Toegang aan de voorkant
Productgewicht: 8,0 kg
Afmetingen van het product: 246x372x433 millimeter
Capaciteit bonenreservoir: 275 g
Capaciteit waterreservoir: 1,8 l
Pompdruk: 15 bar
Aanpassing
Instellingen voor aromasterkte: 5
Moleninstellingen: 12
Aroma instellen vóór het zetten
Gebruikersprofielen: 2, Gast
Temperatuurstanden: 3
Hoeveelheid koffie en melk: Instelbaar
Verscheidenheid
Dranken: Espresso, Heet water, Cappuccino, Koffie, Melkschuim, Ristretto, Latte macchiato, Café au lait, Americano, Caffè crema
Optie voor gemalen koffie
Dubbele kop
Dubbele kop melk: Nee
Andere functies
Afneembare zetgroep
Aroma-afdichting
Begeleid ontkalken
AquaClean
Accessoires
Inclusief: Maatschepje, Tester voor waterhardheid, AquaClean-filter
Duurzaamheid
Eco-stand
Energielabel: Klasse A
Energieverbruik koffiezetten: 1500 W
Recyclebaar verpakkingsmateriaal: > 95%

Laatst bijgewerkt op 28 maart 2023 11:42

Beschrijving

De Philips LatteGo EP4346/70 4300 volautomatische koffiemachine heeft een touch display waarmee je verschillende koffiesoorten zet. Denk aan cappuccino, koffie, latte macchiato en espresso met één druk op de knop. De machine heeft ook een zijdezachte melkschuimlaag die met een druk op de knop aan elk van deze dranken kan worden toegevoegd. Het heeft ook een eenvoudig reinigingssysteem dat in een paar seconden kan worden gebruikt.

Beste 10 volautomatische koffiemachine

Belangrijkste kenmerken van Philips LatteGo EP4346/70:

Het LatteGo-melksysteem

De LatteGo-melkopschuimer van Philips mengt op hoge snelheid melk en lucht in een ronde melkopschuimerkamer. Hierdoor ontstaat een laag zijdezacht schuim dat op de juiste temperatuur aan de koffie kan worden toegevoegd. Het 2-delige melksysteem heeft geen leidingen of verborgen onderdelen nodig; het kan in minder dan 15 seconden in de vaatwasser of onder de kraan worden gereinigd. Dit is het handigste melkreinigingssysteem dat ooit door Philips is gemaakt.

display is intuïtief

Ons gebruiksvriendelijke display maakt het maken van de volgende heerlijke kop koffie bijna moeiteloos. Met een paar simpele aanpassingen kun je zelfs de smaak aanpassen aan jouw voorkeuren.

Coffee customizer
Maak koffie volgens jouw eigen voorkeuren met de coffee customizer. Hiermee kun je de instellingen voor koffiesterkte en -hoeveelheid eenvoudig aanpassen.

100% keramische molens
Onze molens zijn 100% zuiver keramisch: zeer hard en precies, zodat je kan genieten van minstens 20.000 kopjes van de lekkerste koffie, door de duurzame keramische malers.

AquaClean-filter
Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoef je tot 5000 kopjes jouw machine niet te ontkalken en krijg je helder en zuiver water.

Afneembare zetgroep
De zetgroep is het hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet regelmatig worden schoongemaakt. Doordat de zetgroep afneembaar is, kun je deze grondig schoonmaken door hem af te spoelen onder de kraan.

Perfecte temperatuur en aroma
Het Aroma Extract-systeem creëert de optimale balans tussen koffiezettemperatuur en aroma. Dit doet het door de watertemperatuur tussen de 90 en 98 °C te houden, terwijl de doorstroomsnelheid wordt gereguleerd. Zo kun je genieten van heerlijke koffie.

12 standen voor maalmolen
Onze duurzame keramische molens kunnen in 12 verschillende standen worden gezet, zodat je jouw bonen kunt malen zoals je wilt: van ultrafijn tot grof.

Gebruikersprofielen
Geniet elke keer weer van koffie zoals je die het liefst drinkt, met twee gebruikersprofielen waarin jouw eigen recepten zijn opgeslagen. Dankzij een extra gastprofiel kunnen bezoekers genieten van koffie zoals zij die lekker vinden, zonder dat jouw recept wordt gewijzigd.

Maak met één druk op de knop 8 heerlijke koffievarianten
Er is een koffiesoort voor elk moment. Van krachtige espresso tot heerlijke cappuccino, jouw volautomatische espressomachine biedt je in een handomdraai een perfect kopje. Je kan kiezen uit Espresso, Ristretto, Americano, Koffie, Café Crema, Cappuccino, Latte Macciato, Café au Lait.

Supergemakkelijk schoon te maken
Voor meer gemak kun je het opvangbakje van jouw LatteGo en de koffieresidubak in de vaatwasmachine afwassen. Zo bespaar je tijd en ben je verzekerd van een hygiënische reiniging.

Aroma afdichting van het bonenreservoir
De nieuwe aroma-afdichting beschermt je favoriete koffiebonen en het aroma seal zorgt ervoor dat de koffiebonen langer goed blijven, terwijl de maalmolen minder geluid maakt.

Specificaties:

Land van herkomst

 • Ontworpen in: Italië
 • Geproduceerd in: Roemenië

Algemene specificaties

 • Type display: TFT
 • Verstelbare tuithoogte: 85 – 145 millimeter
 • Melkoplossing: LatteGo
 • Vaatwasmachinebestendige onderdelen: LatteGo, Lekbak

Technische specificaties

 • Capaciteit melkbeker: 0,265 l
 • Capaciteit koffiediklade: 12 porties
 • Frequentie: 50 Hz
 • Max. Kophoogte: 150 millimeter
 • Voltage: 230 volt
 • Kleur(en): Zwart
 • Afwerking: Gespoten glanzend zilver
 • Snoerlengte: 100 cm
 • Compatibiliteit filter: AquaClean
 • Afvalbak: Toegang aan de voorkant
 • Waterreservoir: Toegang aan de voorkant
 • Productgewicht: 8,0 kg
 • Afmetingen van het product: 246x372x433 millimeter
 • Capaciteit bonenreservoir: 275 g
 • Capaciteit waterreservoir: 1,8 l
 • Pompdruk: 15 bar

Aanpassing

 • Instellingen voor aromasterkte: 5
 • Moleninstellingen: 12
 • Aroma instellen vóór het zetten
 • Gebruikersprofielen: 2, Gast
 • Temperatuurstanden: 3
 • Hoeveelheid koffie en melk: Instelbaar

Verscheidenheid

 • Dranken: Espresso, Heet water, Cappuccino, Koffie, Melkschuim, Ristretto, Latte macchiato, Café au lait, Americano, Caffè crema
 • Optie voor gemalen koffie
 • Dubbele kop
 • Dubbele kop melk: Nee

Andere functies

 • Afneembare zetgroep
 • Aroma-afdichting
 • Begeleid ontkalken
 • AquaClean

Accessoires

 • Inclusief: Maatschepje, Tester voor waterhardheid, AquaClean-filter

Duurzaamheid

 • Ecostand
 • Energielabel: Klasse A
 • Energieverbruik koffiezetten: 1500 W
 • Recyclebaar verpakkingsmateriaal: > 95%

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Philips LatteGo 4300 serie EP4346/70 - Espressomachine - Zwart/Grijs
Laatste updates:
 • €605,00 - 5 maart 2023
 • €655,99 - 1 maart 2023
 • €616,27 - 18 februari 2023
 • €679,99 - 13 februari 2023
 • €522,89 - 9 februari 2023
 • €537,43 - 6 februari 2023
 • €542,27 - 5 februari 2023
 • €506,97 - 31 januari 2023
Sinds: 11 januari 2023
 • Hoogste prijs: €679,99 - 13 februari 2023
 • Laagste prijs: €506,97 - 31 januari 2023

Extra informatie

Specificaties: Philips LatteGo EP4346/70

Model

EP4346/70

Verpakkingsinhoud

Philips LatteGo 4300 serie EP4346/70 Maatschepje Tester voor waterhardheid AquaClean-filter

EAN

8710103938200

Categorieën

Keukenapparaten Espressomachines Koffiemachines Elektronica Volautomatische koffiemachines

Serie

Philips LatteGo Espresso

Melkopschuimmethode

Automatisch met melkreservoir

Type melkopschuimer

Automatisch met melkreservoir

Onderhoud en reiniging

Inclusief waterfilter, Automatisch ontkalken, Uitneembare zetgroep, Automatisch reinigen melksysteem, Vaatwasserbestendige onderdelen

Beoordelingen (1)

1 recensie voor Philips LatteGo EP4346/70

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Schrijf een beoordeling
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
 1. laars70

  Gewoon een prima machine. eenvoudig in gebruik en reiniging. Ja koffie bonen worden gemalen en maakt geluid maar zeker niet te luid. Wij hadden hiervoor een Nespresso maar die hoorde ik boven in de slaapkamer en deze echt veel minder. Ik maakte een rekensom 5xnespresso per dag t.o.v. bonen scheelt € 1.000 in 4 jaar. Daarvoor heb je lekkerdere koffie en meer soorten. Keuze was snel gemaakt maar dat het zo zou bevallen.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  Plaats een recensie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  logo beste 10

  Bezoek ook de beste keuze

  Beste 10
  Logo
  Vergelijk items
  • Totaal (0)
  Vergelijken
  0