Barbie Droomhuis

9.9/10 (Expert Score)
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Barbie Droomhuis - Barbiehuis - €0,00
uit voorrraad
Controleer alle prijzen
  • Speel naar hartenlust met dit geweldige Barbie Droomhuis – meer dan 1 meter hoog en 1,20 meter breed, drie verdiepingen, 8 kamers, een echt werkende lift en een zwembad met glijbaan – een droom van een poppenhuis!
  • Het droomhuis heeft een werkende lift voor vier poppen, of voor Barbie in een rolstoel, een nieuwe studeerkamer en een garage. Op de eerste verdieping is een zwembad, waar je via de glijbaan vanaf de tweede verdieping in kunt plonzen. Vul het met water als je lekker wilt spetteren!
  • ​Licht en geluid maken alles nog echter en interactief: zet de koekenpan op het fornuis en druk op de knop voor een sissend geluid; doe hetzelfde om de ketel te laten fluiten; open de oven om het lampje te laten branden; laat de oventimer tikken en druk op de knop om het toilet door te spoelen!
  • Dubbel plezier met de verschillende functies: de bank wordt een stapelbed en de salontafel wordt een bed voor de Chelsea pop (apart verkrijgbaar) om zo een logeerkamer te maken; de haard kan draaien om een gezellig hoekje te veranderen in een kantoor aan huis; het aanrecht heeft aan de ene kant een barbecue en planken en aan de andere kant een oven en een prullenbak; en de achterkant van de koelkast is een eettentje voor buiten!
  • De aanvullende accessoires — het Barbie poppenhuis wordt geleverd met 70 stuks — moedigen de persoonlijke expressie aan en nodigen uit tot eindeloze verhalen. Rollenspellen of interactief spel, alles is mogelijk.
  • Breng variatie aan in de verhalen en het spelen en breid de poppenwereld van Barbie uit, want alles kan met Barbie (apart verkrijgbaar, afhankelijk van beschikbaarheid).

​Als jij verhuist naar het Barbie Droomhuis, dan maak je van dit geweldige poppenhuis jouw droomhuis! Het fantastische Barbie Droomhuis is meer dan 90 cm hoog en 120 cm breed. Het heeft drie verdiepingen en acht kamers waaronder een garage (auto niet inbegrepen), een studeerkamer en een werkende lift waarin vier poppen of een Barbie pop in een rolstoel passen. Er is een zwembad met een glijbaan vanaf een hogere verdieping.

Bij het huis horen vijf transformeerbare meubels, lampen, geluiden en meer dan 60 extra accessoires, zoals een schattige puppy. Je kunt ze gebruiken om het droomhuis in te richten als achtergrond voor de geweldige verhalen die je gaat verzinnen. Het plug-and-play-ontwerp zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft als kleine handjes door het poppenhuis bewegen (en maakt het voor volwassen handen gemakkelijker om op te ruimen!).

De decoraties en meubels voor binnen en buiten bieden volop speelmogelijkheden, en de pret wordt verdubbeld met de transformeerbare meubels- de bank wordt een stapelbed, de salontafel wordt een bed voor de Chelsea pop (afzonderlijk verkrijgbaar), de open haard wordt een kantoor aan huis, de koelkast verandert in een eettentje in de buitenlucht en de oven heeft een barbecue aan de achterkant. Licht en geluid brengen nog meer sfeer — de oven brandt en de timer tikt, de koekenpan sist op het fornuis, de ketel fluit en het toilet maakt een doorspoelgeluid.

Kinderen kunnen hun eigen stijl ontdekken door de accessoires te verplaatsen. Ze kunnen hun eigen verhalen verzinnen, die zich ’s avonds of overdag afspelen, binnen of buiten, met alleen Barbie of met een huis vol familie en vrienden (poppen apart verkrijgbaar). Zwemparty’s, slaapfeestjes, kletsen met je zus, barbecue in de achtertuin, verjaardagsfeestjes, vakantie en de gewone dagen van de week – er zijn talloze verhalen te vertellen en er is van alles te ontdekken in het Barbie Droomhuis, want met Barbie is alles mogelijk.

Het Barbie Droomhuis is inclusief 70 accessoires zoals meubelen, huishoudelijke artikelen en een puppy; poppen, kleding en auto niet inbegrepen. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

Laatst bijgewerkt op 22 september 2023 00:00

Beschrijving

Van de buitenkant ziet het Barbie Droomhuis eruit als een realistisch poppenhuis. Als u dit huis betrekt, wordt het uw droomhuis. Hij is 90 centimeter hoog en 120 centimeter breed. Een werkende lift met ruimte voor vier poppen of een Barbiepop in een rolstoel maakt deel uit van de set; een autogarage is niet inbegrepen. Binnen de drie verdiepingen van het speelgoedhuis bevinden zich acht kamers, waaronder een garage, een studeerkamer en een zwembad. Een glijbaan van de ene verdieping naar de andere maakt deel uit van de zwembadset.

De set wordt geleverd met meer dan 60 extra accessoires, waaronder een schattige hond. Deze kunnen worden gebruikt om het huis om te toveren in verschillende omgevingen, zoals een speeltuin of concertzaal. Er is ook een licht, geluiden en vijf transformeerbare meubels. Het plug-and-play-ontwerp maakt het voor volwassen handen gemakkelijker om in het poppenhuis op te ruimen, dankzij de stabiliteit die wordt geboden door de geïntegreerde plastic onderdelen.

Speel met de transformeerbare meubels — zoals een bank in een stapelbed, een salontafel in een bed voor Chelsea-pop (apart verkrijgbaar), een open haard in een kantoor en een koelkast in een eethoek buiten — en het plezier wordt vermenigvuldigd met de buiten- en binneninrichting en inrichting. Bovendien dragen licht en geluid bij aan het gevoel van onderdompeling: de ketel fluit op het fornuis, de oven sist tijdens het bakken en het toilet maakt doorspoelgeluiden.

Met een simpele suggestie van Barbie kunnen kinderen hun stijl ontdekken. Ze kunnen verhalen creëren die zich afspelen op elk moment van de dag of nacht, binnen of buiten. Ze kunnen verhalen verzinnen over een Barbiepop of een pop met een huis vol familie en vrienden. Extra accessoires helpen kinderen hun verhalen te diversifiëren, waaronder zwemfeestjes, slaapfeestjes, barbecues in de achtertuin, zusterpraatjes, verjaardagsfeestjes, vakanties en het dagelijks leven. Omdat alles mogelijk is met Barbie en haar droomhuis, kunnen kinderen eindeloos veel verhalen en ervaringen bedenken.

 

 

Barbie Droomhuis Prijzen

Prijsgeschiedenis

-

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een beoordeling

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Barbie Droomhuis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

logo beste 10

Bezoek ook de beste keuze

Beste 10
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0