Barbie Droomhuis

9.9/10 (Expert Score)
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Barbie Droomhuis - Barbiehuis - €0,00
uit voorrraad
Controleer alle prijzen
Laatst bijgewerkt op 23 maart 2023 04:31

Beschrijving

Van de buitenkant ziet het Barbie Droomhuis eruit als een realistisch poppenhuis. Als u dit huis betrekt, wordt het uw droomhuis. Hij is 90 centimeter hoog en 120 centimeter breed. Een werkende lift met ruimte voor vier poppen of een Barbiepop in een rolstoel maakt deel uit van de set; een autogarage is niet inbegrepen. Binnen de drie verdiepingen van het speelgoedhuis bevinden zich acht kamers, waaronder een garage, een studeerkamer en een zwembad. Een glijbaan van de ene verdieping naar de andere maakt deel uit van de zwembadset.

De set wordt geleverd met meer dan 60 extra accessoires, waaronder een schattige hond. Deze kunnen worden gebruikt om het huis om te toveren in verschillende omgevingen, zoals een speeltuin of concertzaal. Er is ook een licht, geluiden en vijf transformeerbare meubels. Het plug-and-play-ontwerp maakt het voor volwassen handen gemakkelijker om in het poppenhuis op te ruimen, dankzij de stabiliteit die wordt geboden door de geïntegreerde plastic onderdelen.

Speel met de transformeerbare meubels — zoals een bank in een stapelbed, een salontafel in een bed voor Chelsea-pop (apart verkrijgbaar), een open haard in een kantoor en een koelkast in een eethoek buiten — en het plezier wordt vermenigvuldigd met de buiten- en binneninrichting en inrichting. Bovendien dragen licht en geluid bij aan het gevoel van onderdompeling: de ketel fluit op het fornuis, de oven sist tijdens het bakken en het toilet maakt doorspoelgeluiden.

Met een simpele suggestie van Barbie kunnen kinderen hun stijl ontdekken. Ze kunnen verhalen creëren die zich afspelen op elk moment van de dag of nacht, binnen of buiten. Ze kunnen verhalen verzinnen over een Barbiepop of een pop met een huis vol familie en vrienden. Extra accessoires helpen kinderen hun verhalen te diversifiëren, waaronder zwemfeestjes, slaapfeestjes, barbecues in de achtertuin, zusterpraatjes, verjaardagsfeestjes, vakanties en het dagelijks leven. Omdat alles mogelijk is met Barbie en haar droomhuis, kunnen kinderen eindeloos veel verhalen en ervaringen bedenken.

 

 

Barbie Droomhuis Prijzen

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Barbie Droomhuis - Barbiehuis
Laatste updates:
  • €255,00 - 17 december 2022
  • €197,99 - 20 november 2022
Sinds: 20 november 2022
  • Hoogste prijs: €255,00 - 17 december 2022
  • Laagste prijs: €197,99 - 20 november 2022

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een beoordeling

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Barbie Droomhuis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

logo beste 10

Bezoek ook de beste keuze

Beste 10
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0